Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    har inte fyllt id agboken idag för jag vet att jag gick ovanför gränsen. suck!

  • Skottdagen2008

    åt precis en av farmors goda blåbärsbullar (hennes eget recept). Onyttig ja, onödiga kalorier ja, men tänkte tusan, jag har ju redan förstört dagens mål. är så grymt sugen på ALLT innan mens.

  • Skottdagen2008

    Har inte varit inne på VK på flera dar. Vägde i alla fall mig imorse och står still eller 0,1 kg uppåt, men så har jag ju mens och då brukar man stå still. Bättre lycka nästa vecka

  • Skottdagen2008

    Har verkligen ätit massor av godis och annat gott. Hade nästan crawingsliknande sug så jag tänkte va fan, en dag får man väl synda ordentligt. Det var ju i fredags så man kan väl hitta på att jag firade att vi beställt våra ringar

  • Skottdagen2008

    Jag valde en modell som jag kan sy om ordentligt, men s var det också en balklänning ur Asperas sortiment. Den har snörning i ryggen också så det går att ändra där med. nu är det ju 4 kg ner sedan jag tog tag i detta. Vecka 37 dvs.

    4 kg ytterligare så vore jag superglad, fast helst vill jag få snygga armar och ryggtavla då min klänning är axelbandslös. Ska försöka komma igång igen med träningen. Igår tog det emot, men jag tänkte ä nu djävklar och så gick jag ut till gästrummet/gymmet. Inte helt motiverad, men det gick väl si så där och gav väl lite i alla fall. Har lyxat till med ett tricepsrep för de 4 kg som redan har försvunnit.

  • Skottdagen2008

    Jaha, kom tillbaka från ett födelsedagskalas och har verkligen unnat mig allt idag. Det kändes som att jag var värd det. Croissanter, marmelad, tårta och pådagen blev det McD och massor med ost på mackorna till frukosten. Det kändes somen sådan dag. Är bra less på att tänka efter och skulle tyckad et vore kul med en vän i samma sits som man liksom träffade på riktigt, men den ena som jag umgås med väntar tvillingar och den andre är nöjd med sin vikt.

  • Skottdagen2008

    Min m2b är också smal av naturen och han kan minsann äta vad han vill och bryr sig inte om att jag kanske också skulle vilja ha.

  • Skottdagen2008

    Ojoj, denna veckas invägning var INTE kul. Istället för att gå ner mina 0,5 kg så gick jag upp 0,6 kg. Blä, men jag kan lugnt erkänna att jag skitit i allt som heter hålla igen. Har ätit pizza och hamburgare och godis, var helt enkelt hel less och kände att nu fan måste jag få smaska och det beror på att jagf är en PMS ätare, dvs äter onyttigt innan veckan och under veckan. Nästa vecka dock då när mensen är slut brukar jag bli fruktsugen istället. Mycket enklare att käka mer rätt.

  • Skottdagen2008

    själv åker jag iväg ikväll med chefen och en ny kollega. vi ska på utbildning och bor på hotell och har utbildning hela dagen. förhoppningsvis är det helt OK mat och inte allt för mycket ogtt. jag står aldrig emot gott helt och hållet, jag bara tar lite mindre av det , typ en kaka istället för 2

  • Skottdagen2008

    Gillar inte sallad (blir inte mätt), gilalr INTe kebab så jag skulle nog satsa på pastasallad i så fall.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?