• viktualia

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Min invägning var mest ett jasså... jag knaprar mitt halva kilo per vecka trots att målet är ett i veckan.

  • viktualia

    16 aug - jag är så OTÅLIG!!!! jag har tröttnat på att banta... jööööö *suckar* vill att det ska gå fort så att jag ska kunna få använda "hålla nollan" och lära mig hur jag ska leva på lång sikt!

  • viktualia

    miapias - 1 hekto är inte att betrakta som att du gått upp... tänk på hur lite det är, det motsvarar ju 1 dl vatten tex. Så om jag var du skulle jag betrakta vikten som oförändrad!

  • viktualia

    Skottdagen - jag förstår precis känslan! är ju som sagt råless på bantningen själv. Har dock några vänner som kämpar med samma projekt och har inspirerat flera till att banta. Men min make är av naturen smal som en sticka och kan provocera vilken trött bantare som helst bara med sin existens... *suckar*

    Jag känner mig hur som helst, inte ensam med min kamp, men kan ana att det är skitjobbigt! Hoppas du ramlar över nån som kämpar på samma front!

    *stärkande kramar*

  • viktualia

    Denna veckas invägning var ett nytt jasså... förra veckan struntade jag lagom mycket i viktprojektet, är precis som Skottdagen superless på bantning. Jag har hållt på sen maj och det börjar bli TRIST.

    Dessutom var vi hos svärisarna över helgen och svärmor kan verkligen INTE fatta sambandet mellan övervikt och creme fraiche med 34% fett.... *suckar*

    Men nu är det nya tag och nu ska jag försöka hålla mig på mattan den här veckan. En tjänsteresa över dagen imorgon är det enda hotet!

  • viktualia

    jag försöker och försöker.. det går sådär.. har nog hållt på för länge... "firar" att jag i dagarna har bantat i ett halvår, inte så konstigt att jag börjar bli less... novembermörkret gör sitt till också. Men jag har inte gett upp än!

  • viktualia

    förresten, jag har kommit på en baksida med att ha gått ner så mycket som jag har gjort... jag fryser mycket mer nu när det blir kallt ute, förut höll jag värmen med hjälp av allt underhudsfett....

  • viktualia

    Här är det glada toner från Vickan för första gången på veckor!!! Dels har jag ÄNTLIGEN lyckats knäcka mitt 20:e kilo.. det tog tid, men nu är det fixat!
    Dels mätte jag min midja idag och SHITTANS!!!!!!!!!!! jag har minskat 14 CM sedan MAJ!!! tjohooooooooooo! Är under gränsen för bukfetma=risk!!!

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?