• Fru Hennerdal

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Hej alla Örebroare!

    Såg att den gamla tråden var avstäng för svar och öppnar därför denna istället.

    Vi gifter oss den 31:a Maj 2008 i Tysslinge Kyrka.

    Längtar!

    Hur går det med er planering?

  • Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)
  • lillaj

    Jag ska boka tid för secret box i slutet av april (vill ju hinna komma iform efter graviditeten ) och det kostar 995kr. Vi har inte bestämt oss än vilket fotograferingspaket vi ska välja, men det blir antingen ett mellanpaketet med fotografering under vigsel samt porträtt eller stora paketet där fotografen är med före när man gör sig i ordning, under vigsel, porträtt och brudskål. Det stora paketet kostar 6995 och vi är överens om att ringen och fotografering är det vi tycker är viktigast så nått av dessa blir det.

  • Jonna83

    Waersta:

    När vi skulle dit första gången fick vi oxå ställa in för att hans barn var sjuka.. Det börjar kännas lite konstigt. Han svarade inte idag heller.

    Lillaj:

    var ska du ta secret box?

  • Jonna83

    Waersta

    Ja jag vet inte.. känns jättekonstigt. Vi fick bra kontakt o så där o han skulle skicka ett inbetalningskort så vi kunde betala in bokningsavg. men den kom aldrig. Och det var för ca 1,5 månad sen.. Så vi började maila o prata in på hans mob svar för ca tre veckor sen o han har fortf inte hört av sig. Och nu när du säger att ni precis pratat med honom så vet vi ju att han lever iaf!

    När ska ni dit istället då?

  • Ilbäcksan
    Jonna83 skrev 2007-11-27 20:24:42 följande:
    vi gifter oss den 16 aug, och vi har anlitat en fotograf här i Kumla. Och jag har drömt tre mardrömmar om att jag stått på min bröllopsdag o upptäckt att jag inte har varken frisör eller fotograf! Måste fixa...;)
    Hmmm, jag har drömt en liknande dröm men jag hade inte ens en bröllopsklänning... *hemska tanke* :)
  • Jonna83

    ja det hade jag ju på mig iaf! Fast i ena drömmen var den jätte jätte kort o jätte urringad så jag var tvungen att ha svarta byxor under.. Konstigt.. Det hoppas jag verkligen att jag slipper ;)

  • Ilbäcksan

    Är det någon härinne som har förslag på vart jag kan hitta en fin, romantisk bil som transport efter vigseln? Jag letar med blåslampa just nu...

  • lillaj
    Jonna83 skrev 2007-11-28 11:35:58 följande:
    Waersta:När vi skulle dit första gången fick vi oxå ställa in för att hans barn var sjuka.. Det börjar kännas lite konstigt. Han svarade inte idag heller.Lillaj:var ska du ta secret box?
    Hos Sofia Ölund i Örebro! Hon ska ven fotografera på bröllopet!
  • Ronja2

    Hej
    Skulle så himla gärna villa ha häst och vagn på bröllopet. Gifter oss i Villingsberg. (Mellan Örebro och Karlskoga). Nån som har något tips?

  • dragonesse

    Hej! Här kommer en nykomling!

    Ronja2, vad kostar Villingsberg? Hur många gäster får plats? Är lite nyfiken på stället!

    lillaj: vad tar SOfia Ölund för en secret box? Har kollat in hennes sida och hon verkar jättebra, har funderat på att anlita henne jag med...

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)