Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Göteborgsbrudar 2008

    Hej alla blivande brudar! Ny i tråden men konstaterade att åh va skoj med pysselkväll men snyft jag kan ingen av kvällarna... finns möjlighet till ännu en pysselkväll?

  • Långserud

    Halloj! Vi gifter oss 7 juni 2008 i min hemby (!) i Värmland. Å har ångest över att jag inte kan hitta klänning å känner mig helt rådvill var och hur jag ska fixa inbjudningskort etc etc...suck...jag har fixat sådana där oviktiga saker som att boka hästen som ska köra oss från kyrkan...

    Så en pysselkväll där man kan få ta del av ideer vore helt på sin plats!

  • Långserud

    Ja mina tärnor och jag satt å spånade å de är båda liksom jag, glada i olivgrönt å på Swahns (obs åk ej dit nu, mest rea å ganska utplockat! Iof rea ej fel, det är precis vart jag skulle vilja hitta min klänning men tyckte det var rea på klänningar som hade sin storhetstid på 80 talet... ) hittade vi en balklänning i olivgrönt som liksom skimmrade. Å grönt skulle passa in i dukningen samt i kyrkan som kommer ha ängsblommor mest. (peppar peppar om det finns ngr!)

    Så tanken just nu är ngn grönfärg på alla inbj.kort, program etc. Lite svag för den där typen som är lite magic inspirerad dvs man drar i ett snöre å upp kommer själva inbjudan! Å att inbjudan är på ngt tunnt lite genomskinligt papper å fodralet eller vad man nu ska kalla det är i den gröna färgen.. men sen ska det ju vara ngt roligt märke/emblem eller likn. på å där är jag helt lost... Å vart köper man papper etc??

    Ni som ska ha tärnor, hur gör ni med deras klänningar? Vem betalar?

    Nu ska jag iväg till farbror doktorn å se om han kan hitta min röst! kraxat som en kråka i över en vecka snyft!

    Men mkt upppiggad av denna roligt tråd! JAg bistår också gärna med lokal för pyssel, dock kan jag som sagt inte ovan datum...jag kan tyvärr ingen helg (före nyår) å inte tisdagar. Torsdagar är bästa dan för mig... Sorry om det låter domderande mn ett inlägg ifall de blir ngn mer kväll!

    Ciao!

  • Långserud

    Oj Majsis, 2000 kr för en uppsydd klänning! Valde du av ngn av dem som finns på hemsidan samt modifierade dem lite?

    Låter som ett kalaspris! Var har hon butik? Sthlm?

  • Långserud

    Godmorgon!

    Mrs D, vad blir det för meny på buffen? Tar gärna del av vad ni kommer ha, hur många olika rätter att välja mellan och pris! Ska börja rota i den biten snart jag med...

    Vi har en tanke om att ha förrätt, buffe som H-rätt men skippa efterrätten, istället ha osttallrikar och därefter ha tårta. Låter det skumt??!

    Har surfat runt på nätet å tittat på klänningar, vilket tyg är egentligen snyggast? Var inne på Thai siden men de flesta klänningar är i tja massa andra tyger verkar det som. Vad är snyggast?

    Jag snörvlar vidare i soffan...

  • Långserud

    Majsis! En tanke, tänk på att de inte får vara för höga så att de skymmer sikten....en sådan tillställning har jag varit på å det blir väldigt trist när man i stort sett bara ser den framför sig å de man bar på vardera sida..

    MrsD; 150 kr/p är ett superpris! Är det priset för de rätterna. Vad är kostnad ca för personal om man vill ha hjälp med hela den baletten?

    Nu lunch!

  • Långserud

    Halloj! Grundsund, den var verkligen super!

    Tänkte ta tag i Catering idag, hur går man tillväga egentligen? Ringer å sen får komma å träffa dem, proväta (smaskens!) , få priser å därefter boka dem?

    Vårt krux är att vi inte ska gifta oss här utan ja som namnet antyder i Långserud Värmland, varvid det måste gå till lite smidigt, kan inte besöka firmor var å varannan dag...

  • Långserud

    En tanke till! Klänning! Ni verkar ha stenkoll å har redan hittat klänningen med stort K... Tips till en med ångest över att man inte hittat?

    Enda jag vet efter att ha provat en del är att jag vill ha en klänning (ej kjol + top) i ett typ som faller snyggt, svag för Thaisiden, gärna axelbandslös å med ngn detalj, ej sjöjunfruformad (min rumpa ser gigantisk ut då hahhah), men lagom stor kjol. Gillar spets har jag kommit fram till, framför pärlor å gärna nå skojh i ryggen.... hm.... stackars Lars Wallin om han fick mig på halsen hahahaha

    Sen kommer frågan; hyra eller köpa? I smyg vill jag köpa om inte gigantiskt pris, min blivande tycker rim å reson på klänningen å mer stålar på ringen dvs fler stenar hahahaha

    suck...kan inte ett bud komma hem till mig i soffan med klänningne med stort K?

  • Långserud

    Amor: Hm jag var i Billdals Vårdcentral i förrgår, superlätt få tid men kanske för långt bort?

    Jag är lite lakoskänslig så prova att skippa allt med laktos, ät banan, blåbärssoppa å det gamla beprövade tricket varmvattensflaska på magen! Underskattat!

  • Långserud

    Hej hopp! Var också på ovan nämnda butik, provade en klänning som var underbar men det första expediten sa var; Du vet att den kostar 20 000 va? Kommer inte lägga så mkt på en klänning men blev mkt stött....mim mamma höll på att ramla baklänges av förvåning över hur osmidig/otrvlig/dum man kan vara... suck å typiskt att det var en underbar klänning, kanske mest för att den kostade 20 å lite för att hon var knäpp...

  • Långserud

    Stämmer det att de flesta affärer får in de nya kollektionerna i dec, jan?

  • Långserud

    Halloj alla glada denna burrriga november kväll! (precis åkt i snigelfart från Värmland lääääskigt när är kasst väglag)

    Ojojoj önskar man kunde dra ut allt som skrivits på denna tråd sedan sist jag var inne (ngn vecka sedan) för ni skriver så mkt bra tips, skickar så mkt bra länkar (men är det det man inte får längre eller!?) och läsa ikapp!!

    Har ni haft pysselkvällen än? Skulle så gärna vilja vara med! Om ni vill ha en kväll är jag på och serverar gärna glögg hemma hos mig om vi behöver lokal!

    I helgen har vi rekat kyrkan, festlokalen, övernattningsplace och frågat våra kompisar om de ville vara toastmasterpar (de sa ja). Känns så skönt när mer och mer saker faller på plats. Allt kändes tipptopp utom kanske om man ska vara petig fetslokalens läge....det är en toppenlokal med scen och stort kök å lagom sto r lokal men det är liksom inte så mysiga omgivningar...men men finns inga alt. på landet där vi ska gifta oss så bara gilla läget.. å göra det tipptopp mysigt inomhus!

    Nu ladda batterierna inför jobbveckan!
    Go vecka på er alla!

    PS; Linus Wahlgrens fru hade en bedårande klänning på sig, ngn som vet märket?

  • Långserud

    Hej hopp! Ha det så skoj på pysselkvällen!! Om det blir ngn mer typ en mån, ons eller ons så är jag gääärna med!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008