• Hilde

    Äntligen fredag del 10

    Hej

    Här är det jobbigt värre.

    Vi har fått ett dödsfall i familjen och nu är det tungt. Jag drömde mardrömmar hela natten. Döden är så in i helvetes skrämmande och kan drabba så plötsligt. Man ska ta tillvara den tid man har, för det blir ibland uppenbart att den inte är självklar.

  • Hilde

    Hej
    Jag kom just på att jag kanske ska förklara närmare... men vet inte riktigt hur. Det är på makens sida. Han har ju växt upp med en stödfamilj och det är hans syster där som har dött. Helt utan förvarning. Hon bara föll ihop och dog. Hon fick barn våren 06 hon också.

  • Hilde

    Hej igen Idag mås det mycket mycket bättre. Vi har bott en natt på Elit Plaza i Gbg och fått rå om varandra lite utan barn. Det behövdes. Vad gäller allt det sorgliga jag skrev om tidigare så har det inte sjunkit in ännu. vi orkar inte prata om det så mycket heller. Kommer väl bli mer påtagligt sedan på begravningen och kanske längre fram. Lever väl lite i chocken ännu gissningsvis.

    ÄPG vad ledsamt Jag har ju själv katter och det är urjobbigt att förlora dem.

    Janos än är det väl inte dags Bara ta det lugnt och ansträng dig inte med för mycket stress. Se till att få alla andra att göra dina ärenden istället... du är ju gravid och ska vara lugn o filbunke

    Anne vi hör väl av dig snart igen kan jag gissa. När du kommit tillrätta lite och kan avlägga rapport om längstbortistan livet.

    Ha det gott i sommarregnet!

  • Hilde

    Kjam, kjam, kjam...

    (smittad av småbarnsjoddel)



    Idag har trollet slagit sina mamma... helt medvetet för att det inte serverades spännande ramlösavatten. Jaha... det är nu det börjar... uppfostrandet Jag tror det går åt h*ls*ke! ...

  • Hilde

    Nähä, jaha ... här var det tomt bland kuddarna . *hystar in ett stort lass bullar* komsi, komsi

  • Hilde

    Hmmm ÄPG kan det vara Allum du syftar på... ?
    Ska vi ha gemensam shopping? JAg skulle nog behöva shoppa mig lycklig... idag hade jag en överj*vlig dag.

    En arg och frustrerad kund som inte får sin färg i tid (fraktbolaget har tappat bort färgen), han har tre målare som står och kostar pengar för de har ingen färg att måla med

    Sedan... en sur dam/kvinna som ska köpa en spis som aldrig blivit tillverkad... dvs. hon anger en kravspec på mått på spis, vedöppning, ugnslucka osv som är orealistiska och så förstår hon inte varför??? öh, jo damen, för att det aldrig gjorts sådana spisar. Telefonsamtal och mail... hela långa dagen, fram och tillbaka.

    massor av kunder, och så vips dyker det upp en sådan där kund som tror han är extra viktig och stammis som ska ha extra bra service. Han blev fly förbannad när jag inte ville bryta ett paket med linsnöre och sälja 2 m till honom. Mitt svar var bara: "Nej tyvärr det kan jag inte" jag var artig och inte det minsta näsvis och ändå hoppar han högt och börjar ösa ovett, springer och hämtar sina varor från disken, Ställer demonstrativt tillbaka dem i hyllorna och bara öser galla över mig och talade om hur bra kund han är och hur han ska klaga på mig hos min chef... jaaa, det kan han väl göra då... hur som helst, jag mådde minst sagt dåligt efteråt Jäkla gubbe! hmmm jag är inte tillräckligt härdad för sådana här urusla kunder... fast å andra sidan undrar jag om man någonsin blir helt genomhärdad.

  • Hilde

    Nämen MC har du sån action idag?

    Jag har mest haft uppgivna kunder och fellleveranser... Jäkla semesterpersonal OBS.... vi glömmer att jag är en sådan också va?

    Och så hade jag en kund som fått 11 st enlitare av mig som ersättninge för en 10-liters ... han skulle blanda gul färg själv, men fick problem, eftersom 1-litersburkarna bara innehöll 0,85 liter .... hmmm eftersom felet fanns i alla 11 burkarna var det ju ingen minimiss... ja ja.. bättre dag på måndag.

    KRAM! Kram! på er. Nu ska jag försöka gå och vara en bättre mor...

Svar på tråden Äntligen fredag del 10