• Hilde
    Ska väl erkänna att jag också begriper aningens av krylliskan... annars hade jag nog inte fnissat så åt annonsen Men det är småkomiskt hur man förkortar och har ett eget språk.

    Idag har jag äntligen kunnat bli av med tvättmaskinen som står i badrummet!!!!
    Vi h ar ju inhandlat en begagnad Cylinda och torktumlare på blocket... för den fantastiska summan av 850kr! Jag är ju vansinnigt skeptisk till nya tvättmaskiner eftersom de inte är bra på att skölja ut ordentligt... och till på köpet kostar mer än de smakar. Nu har jag en mellangammal goding som tvättar ordentligt, fast fortfarande till rimlig elkostnad. Glad är jag! och gladare blir jag snart för detta innebär att vi kan bära in badkaret i badrummet snart. LYX!
  • Hilde

    Gudda Gudda i stövan !

    Hejar väldans massor till cindy! *vinkar* Kul att se dig igen. Hoppas frånvaraon berott på annat trevligt liv utanför cajbernätet

  • Hilde

    Aha... som jag då. Jag bobbar också massor

    Vet ni vad, idag var bossen tillbaka på jobbet igen. Han satt och räknade på kassan m.m. Enligt honom såg det ut som om vi haft deras bästa månad någonsin ! Hoppas att det är så. Det såg väldigt bra ut, men vi är inte helt säkra på att där är lite junipengar i uträkningen... är lite osäkra på hur nya kassaapparaten funkar. Den var ju nyinköpt i juni.

  • Hilde

    Häääär e jag !!!

    Grattis i efterskott Anne!

    Gable, massor av kramar till dig! Fortsätt att ta det lungt du, det blir inte bättre av stress tyvärr. Vad gäller din make så... hmm... joo han kommer säkert oroa sig för tre ett långt tag till vare sig du mår bra eller dåligt Min gjorde det iallafall. Nu får vi bara ta och hålla tummarna för att det är falskt alarm! Hur långt var det du har kvar nu? Det som brukar hända är att de väljer att sätta igång förlossningen lite tidigare gissar jag, men mår man bara hyfsat ok så brukar de nog avvakta. risken är dock att du får lite övernattningar på BB, men då blir man ju å andra sidan rejält ompysslad.

    Idag insåg vi att vår torktumlare inte mårs ås bra. Ja, ja, vi köpte ju tumlaren och tvättmaskinen för 850kr och bara tvättmaskinen var värd de pengarna. Nu ska vi se om vi kan få ordning på den... kan ju vara värt ett lagningsförsök

  • Hilde

    Hej !!! Hej Rystall!!!

    Zilla börjar inskolning på dagis nästa vecka. Jösses vad de växer upp snabbt

    Idag såg jag en liten nästan nyföding. Jösses så söt och så värnlös och mumsich hickade mest mot mammas hals och såg allmänt dåsig ut.

    Gable och Janos det är omvälvande tider som stundar, men jag lovar, de är värda allt slit. Det finns ju stunder då man bara blir helt salig inne i ödlehjärnan och då är man så knepigt funtad att man orkar lite mer... och lite mer... och lite mer...

  • Hilde

    Hej

    Nyss hemkommen från begravningen. Där var flera hundra människor. Kyrkan var helt fylld och på den efterföljande lunchen och kaffet var där säkert över 150pers. Efteråt samlades vi hos hennes familj. Där var vi säkert 30pers och x antal barn. Jag valde att var utomhus med tösen under själva begravningen, men närvarade under resten av dagen. Svårt! Man SKA inte överleva sina barn... Hon blev bara 29 år och näh, fy vad hemskt allt kan vara.

  • Hilde

    Jag har bara varit på små intima begravningar tidigare... utom en. När makens farfar dog var det stor begravning, men de var schartauaner så den var väldigt speciell och där var inte många extrakommentarer eller mycket tilltugg till kaffet. Där mässades det mest om synd och skam och helvete.

    Annars har jag mest varit på icke religiösa begravningar (vet inte vad man ska kalla dem) och de är mer intima. Morfars var visserligen kristen, men de valde att ha den bara för oss som var närmast anhöriga.

  • Hilde

    aha, givetvis heter det borgerlig begravning *glömde*

    nu ska jag lägga mig. God natt! vi skrivs o hörs senare...

Svar på tråden Äntligen fredag del 10