• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Carma07

    MissP: Mannen saknar också en båt. Finns huset på hemnet eller nått med bilder som man kan kika på? (Om det finns och du vill dela med dig kan du maila. Du behöver inte lägga ut det här) Kommer ni vara med och buda på huset? Jättekul om vi blir grannar. Då blir vi fyra i gänget här ute i kroksvängarna.

  • Carma07

    Abbe: Fika före skulle passa mig bra. Jag kommer beroende på vart det är. Är lite osäker på att köra och parkera inne i stan och osäker på att hitta till Nya Varvet. Tror jag kommer att hitta om jag kommer från rätt håll.

  • MissPhoenix

    nej, det är ett hyra hus Så det finns faktiskt på blocket. Det som disskuteras är just nu priset. Han vill ha 9000:- i månaden och jag tycker ju att för dom pengarna kan jag lika gärna köpa mig ett. Så just nu är jag villig och betala 6500:- men då målar ju J om de utvändigt och fixar med det när det behövs...

  • Ab fab

    ja gärna fika före - när o var? Marmelad ¨på Mariaplan 15?????

  • Carma07

    MissP: 9000:- var dyrt i hyra. Det är ungefär vad vi betalar i månaden på alla våra lån och då lånade vi även till handpenningen. Och då betalar vi ju ändå en del till oss själva och det blir lägre med åren.

    Jag har räknat med lång tid med korten. Hon har ju ändå tagit 1200 kort. Det här blir en första gallring med vilka kort som hon ska fixa med i datorn och rätta till bakgrunden osv. Lite onödigt att göra det på alla när så många är ganska lika varandra. Sedan blir det säkert fler omgångar att kolla korten. Jag inväntar cd-skivor från några fler som har tagit en massa kort. Är ju så nyfiken.

  • Bauti

    Heluuu

    Lykke, den serien tillhör en av min favoriter. Men heter den verkligen Ab fab?
    Blubb blubb
    Jag och en kompis sa alltid att vi kommer bli som dom. Men det var innan vi hittade våra män.
    Jag var Patsy

    Jag kan gärna tänka mig att fika innan (oxå).

  • Carma07

    abbe: Nibla flyttade i torsdags. Har du koll på vart huset är om vi skulle åka upp med lite flyttgröt? Kommer hon med idag kanske?

  • Ab fab

    va bra med fika före. Skall du komma hit Carma vid 1430 o så åker vi tillsammans till stan. vi gör ärenden efteråt istället.

    15 på Mariaplan????

  • MissPhoenix

    carma- japp 9000:- är dyrt! Tyvärr får jag inte låna pengar just nu efter att min identitet blev stulen förra året. Massa tjafs med poliser, banken, skatteverket och fogden. Dock ser jag ljuset på en tunnel nu så kanske får jag köpa ett hus jag med en vacker dag. Därför får vi tyvärr bara hyra hus så länge....

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4