• Junibr­ud 2008
    Äldre 10 Jun 16:53
    88571 visningar
    53 svar
    53
    88571

    Bröllop för bara närmaste familjen

    Vi kommer nog bara vigas inför närmaste familjerna (hans + min). Jag ser så många som ska ha många gäster och storslagna bröllop.

    Finns det nån mer än vi där ute som bara ska ha närmaste familjen med eller kanske bara Ni två på tu man hand?

  • Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen
  • MrsNil­sson
    Äldre 11 Jun 17:12
    #0

    Madeleene: Klart att det kan vara trevligt med både ett litet och ett stort bröllop.
    Jag menade inte att stora bröllop var tråkiga det jag menade var att om alla skulle haft likadana bröllop så skulle det blivit lite tråkigt. :)

  • Madele­ene
    Äldre 11 Jun 17:15
    #0

    MrsNilsson: Jo jag förstod det, men jag bara tänkte. Jag tycker nästan att de små är trevligare bara mm trevligare, för man hinner prata med alla.

  • Zozo
    Äldre 11 Jun 17:46
    #0

    ärligt talat sa fattar jag inte hur man gôr pa ett bröllop med 150 gäster.. Vi var som sagt 30 och jag hann inte prata tillräckligt med alla pa bröllopsdagen! Det var saaa himla skönt att fa ha nagra fler dagar pa sig att mysa med maken och alla dem man älskar mest!

  • Junibr­ud 2008
    Äldre 11 Jun 20:20
    #0

    fjällräv:

    Det är precis så vi känner oss. Vi vill INTE stå i fokus utan ha det personligt och litet för dom som står oss allra närmast.

  • 15sept­brud
    Äldre 11 Jun 20:28
    #0

    här är en till. vi kommer oxå ha ett litet bröllop med de allra närmaste, våra familjer och bästa vänner. vi blir ca 22st tror jag.
    vi gifter oss i kyrka. jag har vit kort klänning och mannen kostym. klädseln är valfri (gärna finklädd) och vi har festen hemma - buffé. vi kommer att tömma vardagsrummet och hyra bord/stol/dukning och göra fint och ha bordsplacering. annars vill vi ha det intimt och stillsamt utan plojlekar lr dylikt..

  • Junibr­ud 2008
    Äldre 11 Jun 20:35
    #0

    Vad det känns skönt med likasinnade

    Vi vill gärna ha en studiofotografering för att ha kvar till senare i livet.
    känns viktigast just nu men kan lika väl ändras.

  • Moltas
    Äldre 11 Jun 20:54
    #0

    Vi kommer bara vara 10 men jag vill ändå ha bordsplacering och menykort....! Klänning, håruppsättning, fotograf, blommor och god mat med efterföljande bröllopsnatt vill vi också ha. Jag tror att det blir bra!

  • roland­er
    Äldre 11 Jun 20:57
    #0

    Kvalité före kvantitet! Vi har bjudit föräldrar, syskon och bästa vänner och vi blir sammanlagt 14 personer! Troligtvis kommer det fler till vigseln... Vi väljer att lägga våra pengar på saker som vi uppskattar så som mat och bröllopsresa! Vi gifter oss i ett kapell iklädda brudklänning och frockcoat, sedan blir det trerättersmiddag och bröllopstårta på en lite exklusivare restaurang som vi tycker mycket om och avslutar dagen med övernattning i en bröllopssvit. Fem dagar senare åker vi på en två veckor lång rundresa till Kina!

  • X21
    Äldre 11 Jun 21:02
    #0

    När vi gifter oss så blir det bara vi två samt vår lilla dotter som är 9 månader. Samt två vittnen då förstås. Vi gifter oss borgligt, utomhus, förättaren ska läsa några dikter och vi ska säga våra löften. Jag ska få sminkning o hår gjort på salong och vi vill ha en duktig fotograf. vi har det enklast möjligast tror jag!

  • Moltas
    Äldre 11 Jun 21:10
    #0

    Kul att fler vill ha litet. Tror ni att vi kommer att sakna stor fest och tal. Vi som valt det hemligt, kanske saknar vi även möhippa?!...

Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen