• Junibr­ud 2008
    Äldre 10 Jun 16:53
    88730 visningar
    53 svar
    53
    88730

    Bröllop för bara närmaste familjen

    Vi kommer nog bara vigas inför närmaste familjerna (hans + min). Jag ser så många som ska ha många gäster och storslagna bröllop.

    Finns det nån mer än vi där ute som bara ska ha närmaste familjen med eller kanske bara Ni två på tu man hand?

  • Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen
  • brud78
    Äldre 10 Jun 21:40
    #0

    Vi kommer att gifta oss i kyrkan, sen har vi festen i en bygdegård.
    Har tänkt att vi ska ha grillbuffé, där de som har cateringen kommer ut och grillar på plats. Tårta förstås och sen kommer vi även ha en trubadur så att det blir lite liv och dans....
    Vi åker sen på natten iväg nånstans, inte bestämt än, men det blir nån svit.

  • Moltas
    Äldre 10 Jun 22:50
    #0

    Vi blir 10! Men tänk om jag kommer att sakna möhippa och en stor fest...

  • Aminda
    Äldre 10 Jun 22:58
    #0

    Vi har bara bjudit vår närmaste släkt- ca 20 personer. Vi kommer att ha en fest för våra vänner vid ett senare tillfälle.

  • Äldre 10 Jun 23:45
    #0

    Vi bjöd bara familjerna, och gifte oss utomlands - med några få vänner från orten närvarande också. Så vi var totalt 19 personer till slut, tror jag.

  • Tizzel­tazz
    Äldre 10 Jun 23:47
    #0

    hela min släkt är 24 pers så det blir inte stort oavsett om jag vill eller inte :) om jag inte bjudar _alla_ jag känner då förstås för att kontra m2b's sida av listan:)

    vi kommer ta närmaste familj (eller tja - för m2b orättvist nog eftersom han har en mycket större släkt, min kan man liksom bjuda alla...) och två nära kompisar i var.
    vi kommer antagligen gifta oss i las vegas (som för stunden vinner över marocko) så det är ju inte heller säkert att alla kan men i min släkt kommer alla göra sitt bästa iaf, släktträffar är det bästa vi vet ;):)

    sen i värsta fall blir det bara vi och det är inte så illa det heller... gifter vi oss i valley of fire kommer ändå bröllopsvideon finnas på nätet senast 2 h efter cermonin :D

  • Petra7­4
    Äldre 11 Jun 08:53
    #0

    Vi bjuder också bara våra närmsta, vi blir 20 peroner.
    Jag kommer ha brudklänning och sambon kostym. Vi viger oss borgligt utomhus och därefter äter vi på resturang.efter maten drar vi oss tillbaka och har bokat svit. Ser verkligen fram emot detta.

  • MrsNil­sson
    Äldre 11 Jun 09:06
    #0

    Vi ska gifta oss i ett litet kapell sen har vi festen i församlingshemmet. Jag ska inte ha en traditionell bröllopsklänning min sambo ska ha kostym. Vad jag ska ha har vi inte bestämt ännu, men det blir något lite enklare. Efter festen kommer vi att åka hem till vår lägenhet och spendera bröllopsnatten där.

  • Fjällr­äv
    Äldre 11 Jun 09:40
    #0

    Jag har haft ett antal vigslar där brudparet gift sig med sina allra närmaste eller enbart med 2 vittnen.

    Det är inte alls ovanligt och kan ha många olika orsaker alltifrån att man är för blyg för att stå i fokus en hel dag till att man vill vara gift men inte bränna en massa pengar på det. Tror dock att såna brudpar inte frekventerar BT speciellt mycket.

  • kala
    Äldre 11 Jun 09:41
    #0

    Vi ska också vigas endast inför familjen; vi blir kanske ca 20 personer. Jag vill ha ett enkelt och framför allt avslappnat bröllop - helt utan vett och etikett! - och tycker hittills att det är jätteskönt att planera för en sådan liten tillställning (ingen bordsplacering, inga festhäften, inget färgtema, enkla inbjudningskort etc). I stället lägger vi tid och energi på musiken och på att laga god mat till buffén. Vi funderar på att spendera bröllopsnatten i mina föräldrars segelbåt... tycker att det kunde vara romantiskt :)

  • best_f­riends­80
    Äldre 11 Jun 10:05
    #0

    hur tycker ni om bordsplancering när man är högst 25 st. jag har köpt placeringskort+ hållare men är osäker om vi ska ha dom. vad tycker ni?

Svar på tråden Bröllop för bara närmaste familjen