• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    tejnixen !! hur har alla lundabrudar det en dag som denna??

    Anja; jag tycker absolut att du ska ta med dig din syster till ANina, de ska vara riktigt duktiga enligt de personer jag pratat med. Låt definitivt mamma stanna hemma (även om det är hon som betalar) skulle vara tråkigt att behöva motivera en person spom egentligen ska stötta och motivera dig i DITT val.

    DEtta med familjen är verkligen ett intressant kapitel, ett kapitel som man förstår ställer till det för väldigt många. Jag som har en relativt komplicerad relation till min släkt har alltid upplevt mig ganska ensam men jag förstår att detta bekymmer finns i olika grad lite varstans men att det fortfarande är tabu.

    Det var en intressant fråga ANja ställde om hur mycket pengar man hade lagt till sina vänner om de önskade sig bidrag till t.ex. en resa. Jag tror att vi kanske lagt 500 kronor till "sådär nära" vänner och 1000 kronor till de närmaste. Jag hade dock haft svårt att "bara" (förstå mig rätt) ge penar till mina närmaste vänner utan nog velat ge något mer personligt också. Hur resonerar NI andra??

    :)

  • Ninni75

    Ska NI andra ha tärnor resp. bestman?? ...... om Ni ska ha det vem har Ni valt och varför??

    oj vad många nyfikna frågor!!

    VI kommer inte att ha någon tärna eller bestman. Jag känner att detta är min och min sambos dag och att platen i centrum är vår tillsammans med våra barn. Har pratat lite om att ha våra gudbarn med också i brudföljet med det är INTE färdigdiskuterat ännu. ;)

  • Ninni75

    Bröllopets ABC; har inte tänkt så långt ännu ;)........ du är ju såååååååååå långt före i din planeringen :) !!
    Verkar vara en bra och smidig idé. Ska Ni bifoga den som ett extra papper då eller??

  • Ninni75

    Matthet är nog bara förnamnet efter att man ögnat igenom dagens alla inlägg - KUL!! :)
    Dagen idag har inte erbjudit då mycket mer än fika 1 , fika 2, fika 3 och nu fika 4..... ;) det säger väl lite om min livssituation just nu ;) Mannen min är bortrest men när han kommer hem från denna eller kanske nästa eller nästa eller nästa resa då j-drans ska jag börja ta tag i min kropp igen. Jag vet att ANja i något inlägg frågade om någon skulle "fixa" till kroppen på något sätt inför bröllopet........ jag ska inte men jag trots att jag alltid varit extremt emot det så skulle jag vilja operera brösten..... måste nog träffa den där rika mannen ni pratade om innan först bara ;) När jag ändå håller på kan jag ju önska mig en ögonoperation också eftersom jag knappt ser utan glasögon/linser..... så nu har jag fått drömma lite och antagligen kommer jag fortsätta drömma om detta ett bra tag till :)

  • Ninni75

    Jag hoppas verkligen att Anja ligger på sofflocket nu ocg pausar efter en hektisk dag både hemma och vid datorn ;) mooooaaaaahhhh

  • Ninni75

    man somnar liksom innan inlägget blivit emottaget... :)

  • Ninni75

    :) skvallertidning, det var ett tag sedan!! Underhållande till tusen jag håller med. Inte bra alls att jobba på i den takten du gjort idag så att ryggen får stryk!! Mannen din får skämma bort dig lite med massage så kanske det känns liiiite bättre i alla fall!!??

    Nyfiken som man är så tittade jag på bilderna av ert nya boende. Ser hur fräscht ut som helst. När var det dags för inflyttning?? Är det inte tufft att ha två så stora projekt igång samtidigt? eller ni har kanske gjort de flesta valen i huset redan!!??

  • Ninni75

    att få massage av sin man är en kvinnlig rättighet anser jag ... ;) :) ;)

  • Ninni75

    Anne; Låter inte alls roligt med magont bläääääää, det hoppar inte hit va?? ..... ;)

    KRYA PÅ DIG!!

  • Ninni75

    Nu ska jag dra mig mot sängen, man vet ju aldrig hur natten blir och imorgon är det tidig uppgång :(

    sov sött allesammans :)

  • Ninni75

    Nämen tjejer, här har det då inte hänt mycket idag!!?? ;)

    Hoppas allt är bra med er!!??

  • Ninni75

    gör ett snabbt span på sidan. ANja, jag vet inte om jag i alla fall kan titulera med att göra vettiga saker ;) har tillbringat mer eller mindre hela helgen i soffan framför fritidrotten eller städat.......(kul = NOT!!) Sambon är och hämtar svärmor vid tåget nu så jag lär vara "borta" ett par dagar nu då jag inte vill riskera att avslöja våra planer till nästa sommar ;)

    Många spännande tips på sidor förresten från såväl Anne som Anja, försökte logga mig på gamman men lyckades inte. Har aldrig hört talat om facebook förr, är den bra den sidan och vad innebär den liksom ;) :)

    Ha det riktigt bra alla brudar !! :)

  • Ninni75

    Läste förresten i tidningen att det är rea på MIllans i LUnd om Ni skulle vara sugna på en liten runda.....drömrunda om inte annat :) Jag lyckades inte få med mig sambon dit då han är livrädd att jag ska köpa en klänning bara för att det är rea!! Jag försökte intala honom om att det är rätt stor skillnad på att köpa vardagskläder och bröllopsklänning men den gick liksom inte hem ;) ...... ok jag ska väl erkänna att jag mår som bäst då jag fyndar..... ;)

  • Ninni75

    har någon av Er andra tänkt göra en secret box??

    Tell me!! :)

  • Ninni75

    ....... tro inte att jag är desperat, men det hade varit kul om någon var här dessa skälvande minuter innan huset okupperas ;)

  • Ninni75

    Hej på Er,

    Svärmor har åkt hem och jag kan äntligen återgå till min inspirationskälla BRÖLLOPSTORGET ;)

    Hoppas allt är bra med er alla.

    ANja, var får du din tid ifrån?? - superambitiös och fin fin bröllopssida. :)

    Hur ser era helgplaner ut? SJälv ska jag inspireras ytterligare då det vankas MÖHIPPA för en vän :) ska bli riktigt skojsigt. Har lånat en toppenbok på bibblan med ALLT du kan tänkas behöva för en lyckad hippa.

    Ha det bra!! :) :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?