• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hur har alla Lundabrudar det?? Det har varit bra lugnt här inne ett tag nu!!

  • Ninni75

    Jeenny; Japp, Lödde kyrka blir det!! Vilken kyrka ska ni vigas i? Jag vet inte om vi direkt kommit så mycket längre i planeringen, men jag har sett till att inspireras och följa med väldigt aktivt på det som skrivs här inne ;) Undersöker just nu fotograf, hotellalternativ för bröllopsnatten samt ska evetuellt åka till bröllopsbutiken i Vinslöv någon gång inom det närmaste. Hur ser er planering ut??

  • Ninni75

    Jeenny;
    Vi bor i Lödde och det känns helt rätt att välja vår "hemkyrka". Är ni också löddebor eller? Har ni bestämt något ännu, datum lokal eller har ni några önskemål!!??

  • Ninni75

    Vi kommer att gifta oss den 14/6 och ha festen i Alnarp. Jag kan varmt rekommendera Lödde kyrka. Den är enligt min uppfattning lagom i storlek och på grund av dess uppbygnad kan man ha både större och mindre antal gäster utan att det känns för mycket eller för lite. Har varit på både bröllop och dop i kyrkan och då kommit i kontakt med flera av prästerna. De känns alla varma och duktiga.

  • Ninni75

    Jeenny; Vi har två barn och vår yngsta är döpt i Lödde. Alnarp är en restaurang som ligger i anslutning till den bedårande Alnarpsparken. Jag kan varmt rekommendera ett besök dit. Personalen är supertrevlig, priserna ok och framförallt läget är gudomligt ..... i synnerhet en sommardag då solen skiner och fåglarna kvittrar ;)

  • Ninni75

    Tyvärr har jag inte någon msn, har tänkt länge på att skaffa en men får inte tummen loss - kan du rekommendera någon sida kanske så ska jag försöka göra slag i saken ;) . Våra barn blir 6 och 3 år detta året. Dina då??

  • Ninni75

    Jeenny; nu tror jag att jag har fixat tii en msn så om du är uppkopplad kan vi ju alltid prova att få kontakt där :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?