• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Hallå på er!!

    Anne69: Jag har varit där på konferens vid ett tillfälle och minns stället som mycket trevligt, familjärt och vacker omgivning. Kan helt klart tänka mig stället som ett "bröllopsställe". Har ni varit i kontakt med Alnarp förresten!? Jag börjar känna mig stressad över att vi var så snabba att boka upp dem. Känner mig nöjd i och för sig men vi har kanske inte letat tillräckligt ;)

    Hur har Ni alla Lundabrudar tänkt vad det gäller underhållning, fotograf?? Kanske det är hög tid att undersöka detta också ;)

  • Ninni75

    Wow, innebär detta Anne69 att Ni bestämt er för Tranegården!?!?

  • Ninni75

    Anne69; Jag håller verkligen med föregående talare - titta inte efter något annat detta verkar näst intill för bra för att vara sant. Det märks på ditt sätt att beskriva stället att det är något som passar er. Go for it!! Jag känner dock igen din känsla, vi föll också med ens för ALnarp och jag har verkligen pendlat fram och tillbaka om det är rätt inte minst vid beskrivningar av din sort ;) dyker upp......

  • Ninni75

    Idag om ett år har man varit fru i snart ett dygn..............låter alldeles för långt fram eller vad säger ni tjejer!!!??!!

  • Ninni75

    Ett år är en evighet på ett sätt, men vi har massor framför oss och jag gissar att det kommer vara tight in i det sista trots allt!!! ;)

  • Ninni75

    Vi sa just här hemma att det är nu det gäller att hitta tillbaka till ett liv med bra kost och betydligt mer motion!! Precis som du säger känns det rätt viktigt att man mår gott och är i hyfsad form denna STORA dag........och alla dagar därefter också förstås ;)

  • Ninni75

    Jag blir alltid så imponerad av människor som kan bli "renlevnadsmänniskor" under sin semster - är det någon gång jag INTE lever sunt är det just under semstern. Får önska dig lycka till i alla fall och väntar givetvis spänt på resultatet ;) Ska ni långväga??

  • Ninni75

    Vilken höjdarsemester Ni har framför Er!! :) Kan medge efter att jag begrundat upplägget att det är en hel del fysisk aktivitet som ingår så det är ju ingen omöjlighet att kilona kan påverkas en del ;) oavsett vilket kommer ni att få det riktigt skönt och avkopplande låter det som . Är dina flickor lite större så att även de kan surfa och delta i spännande aktiviteter i Chamonix? Ha det riktigt underbart. Vi har inte planerat annat än en tripp till Öland i sommar. Var i Thailand under våren som gick så det blir troligen inte något större i sommar. Man vet dock inte för om det är struntväder är det inte omöjligt att vi drar iväg lite söderöver trots allt. Känns ganska nödvändigt med lite sol på semestern trots allt!!

  • Ninni75

    Anne, Kloka ord!! Jag kom på mig själv med att vara så uppstressad *av lycka vill jag hävda* att jag verkligen inte mådde bra. Tror i och för sig att det är så det är man är liksom så uppe i allt som ska fixas och allt ska ju bli så hiiiiiiiimla bra :) men det är ju oerhört viktigt att detta blir något positivt i relationen och att man är observant på att inte tappa varandra på vägen..... ;) min sambos engagemang är väl ok i och för sig men han kan göra liiiiiite annat också !!!! ;) - lite svammel från en mycket trött lundatjej ;)

  • Ninni75

    Klänning!? Ja lite smått men det känns svårt att sitta hemma vid datorn och göra det så jag tänker mig en tur i slutet av sommaren för lite provning och diskussion med "kunnigt" folk!! ;)
    Håller med om tonen på vissa trådar, blir verkligen provocerad och irriterad över att folk orkar engagera sig i och ifrågasätta andra som de gör.

    Ha nu en riktigt skön semester och tänk på oss som firar midsommar hemma i regnet :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?