• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • Lokatten

    Det ringde på dörren vid åtta rycket. så hade jag fem minuter på mig att klä på mig sen så åkte vi till tropicaruim utanför kålmården där så skulle jag hitta frågor som var gömda under lite olika djur som skorpioner,spindlar, dyka bland hajar, Var i en bur där det fanns krokodiler runt en. Helt galet! Sen var de lite picknick innan resan tillbaks till sthlm. Där vi åkte hem tilll en kompis där jag fick en healing behandling, jätte skönt. Sen var de middag.
    Sen så blev det en dusch sen var det påklädning, smink, håret fixat. Jag fick en prinsess kläning, tiara,boa,halsband, trollspö.Jag blev supersnygg!?!
    Så bar de av till patricia för festande..
    Vilken Dag!

  • Bakelse

    Nu undrar jag hur ni har lagt upp era bröllopsdagar. Vad har ni för hålltider?? (Vet att det pågår en sådan tråd parallellt, men den är inte så värst välbesökt).

  • tree

    Bakelse
    jag denna tråd har vi haft för typ 6 månader... nästan alla tjejer från början hänger med fortfarande... men alla nybies är välkommna!

    jag ska till slottet med mina tärna vid 09:00 för att fixa håret och smink med frisör... mama kommer 12:30 för att hjälpa till med klänning...kl 13:00 ska jag träffa m2b för första gången i hela kitet framför alla familj!...han har inte ens sett min klänning! sen ska vi foto oss ensam och med familj till 1500. vi ska också äta lite lunch under denna tid (baguetter)... sen ska jag gömma mig med tärnor och pappa till vigsel vid 15:30...
    då är det kramkallas vid 16:00, mingle med champagne till 17:30 och middagen...

  • J_J

    Hej tjejer!
    Nu börjar det närma sig för oss, och som det ser ut får vi fint väder också! "Peppar, peppar..."
    Har lite panik som jag hoppas ni kan hjälpa mig med - vi har inga psalmer! Vad har ni valt?

  • Sommarbröllop 07

    Hej alla!

    Nu börjar det bli lite koll på läget. Vigselprogrammen är färdiga, innehållet i festprogrammet är i princip färdigt och utsudan är klar. Bordsplaceringen måste vi dock jobba på...

    Vi har lagt upp vår dag så här:
    08:00 Jag och min tärna träffas i bröllopssviten för att göra oss i ordning tillsammans med frisören som kommer dit.

    13:00 Fotografering

    15:00 Vigsel

    16:45 Brudskål

    17:30 (Ev 18:00) Middag

    Vi kommer att ha psamlerna: "På bröllopsdagen ber vi" (Den blomstertid nu kommer fast med bröllopstext) och "En vänlig grönska"

    Lycka till alla, nu är det inte långt kvar!

  • tree

    Sommarbröllop 07
    ditt dag läsar nästan samma som våran!... vi ska också förbereda oss i vårt bröllopsvitten...

    inga psalmer för oss eftersom det är en borgerligt vigseln... men en dik och 2 solo sång ska vi ha

  • Sommarbröllop 07

    tree - vad kul! Vi har valt att göra så då det kommer att bo en hel del folk hemma hos oss. Min sambo är från Danmark så hans familj kommer att bo i vårt hus... Man vill ju gärna kunna ta det lite lugnt och ha det skönt när man gör sig i ordning

  • tree

    samma här... mina föräldrar, bror och flickvän samt en tärna kommer att bo hos oss!... föräldrar och tärna brukar bo i usa, bror bor i england... alltså vi ska vara 7 st i huset!

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2