• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • Bakelse

    nyförlovad 3 juni
    är det inte snudd på billigare att lämna dem till tryck, än att köra 17 mil tur och retur??

  • kraman

    PennyJenny: Da ringer jag kantorn imorrn. Det är nog bäst som du säger att kolla att de kan spela den. Vi vill ha "Plaisir d'amour" som ingangsmarsch. och sen blir det nanting lite mer fartigt till utgangen.
    Min frisör ville ocksa börja tidigt, vid 9.30. Lika bra det sa man slipper stressa. Lunch blir det tydligen i frisersalongen, hon tyckte vi skulle mysa och ta det lugnt jag och min tärna. Later bra. Nej, sova blir nog svart natten innan...

  • Majsan_älskar_Martin

    Är det fler än jag som väntar på att prästen ska höra av sig?

  • tree

    PennyJenny
    vi ska ringar till lsottet idag och frågar om dem kuvert... om vi är tvungen att betala så kan vi bjuda in 3st till.

    Bakelse
    det gör mig nervos! jag ska till sommerksa imorgon efter jobbet för att 'fit' min klänning. de behöver tar ut den lite gran omkring midjan bara.... hopppas verkligen att det går bra!
    vad ska du gör? passar klänningen eller var det smaks ändringar du vill göra?

    jag ska träffa min frisör på slottet kl.9 då hon ska ockå fixa min tärnas hår efteråt, ock vi har fotografering kl.13 och lunch därefter... och ceremonin kl 15:30.... så spännande!

    igår var vi på slottet för att titta på några lokaler eftersom vi har andrat oss ang. tältet i fall av regn.. vi vill verkligen vara inomhus om det var möligt. det finns ett rum i slottet som är inte perfekt men det är tillräkligt stor och har ett fint utsickt över ulfsundasjön.... så nu kan vi avboka tältet. känns bra... men.. vi ska kolla bara med vår bröllopscoordinator som jobbar där att de kan gömma en verkligen full tavla först!

  • Bakelse

    Tree,
    du har säkert inget att vara nervös för, men dubbelkolla med din sömmerska så du kan sova lugnt sen!
    Klänningen är förstörd, det går inte att ha den.
    Butiken har erbjudit mig att välja vilken klänning jag vill i butiken - problemet är bara att det inte finns mer än två att välja på (det är rätt utplockat såhär mot slutet av säsongen)!!! Ingen av dem ger mig samma känsla som den jag faktiskt valde... Dessutom så innebär det att jag måste köpa nya skor och eventuellt även nya underkläder (inte samma nyans på klänningen).
    Nej, jag ska ta ledigt idag och gå runt hos de närmsta bröllopsbutikerna och höra om de kan hjälpa mig. Om de kan det ska jag kräva pengarna tillbaks... Lite surt är det ju, jag kom undan relativt billigt när jag valde den klänningen (rea!) och la därför mer på ringen... Svårt att hitta något för under 4500....

  • tree

    Bakelse
    kram! det är verkligen jobbigt! jag skulle vara helt galen i din sits! lycka till... kanske du kan hitta nåt fin begagnand här på BT?

  • Grand

    Hej,

    Vi kommer även att ha den 18 agusti som vår stora dag.

    Vi var i tyskland förra helgen och handlade på oss massor - jag är mest orolig för att det inte ska räcka. Det värsta jag vet om något tar slut. Anat att ni känner det samma. Framförallt är det svårt att säga hur mycket kommer att gå åt???

    Precis som er andra har mina drömmar börjat handla allt mer om bröllopet. Senast drömde jag att jag kom in i kyrkan 10 minuter innan vigsel och nästan iga var i kyrkan. Jag kom in i vanliga kläder och skulle byta om i sakrestian. Tyckte det var konstigt att igen fanns där - men när jag var nästan framme i kyrkan tittade jag åt sidan och där satt ALLA!! stirrandes på mig i mina vanliga kläder, usch!! jag sprang in och slängde på mig kläderna medans prästen och min blivande tyckte att jag var liiiite sen! Tror att jag kommer att vara i tid när det gäller :)

  • Bakelse

    GRRRR!!! Jag kan gå av på mitten!! Jag ville inte ta ut något i förskott, men nu jävlar!! Trippelkolla ALLT om ni har handlat hos en viss butik i Lund....
    Jag hittade trots allt en ny klänning som jag kan tänka mig i utbyte mot den som de hade förstört. Allt frid och fröjd - tills vi kommer till kassan! HON HAR MAGE att säga att det blir en ren förlustaffär för HENNE om hon ska bjuda på mellanskillanden!!!! JAG måste köpa nya skor, JAG måste köpa nya underkläder! FÖr att inte tala om vad det kostar att ligga och köra vändor + att jag fick ta ledigt från jobbet för att ha tid att prova klänningar (IGEN!!!). jag KOKAR inombords och jag är ledsen att ni, mitt i allt bestyr får ta lite sura miner men FY FAN!!!

  • PennyJenny

    Bakelse>>>Men du behövde väl inte betala mallanskillnaden? Skit i att det blir en förlustaffär för dem, de har ju för bövelen haft sönder din klänning!

  • Bakelse

    PennyJenny,
    tycker jag också borde vara det rätta... Men ICKE, kärringen gav sig inte och jag hade varken ätit frukost eller lunch, jag var ledsen istället för arg och alla vet väl hur bra det går att argumentera då... Det slutade med att hon trots allt räknade helt galet på rabatten hon tänkte ge mig på mellanskillnaden, så jag fick betala 400:- på en mellanskilland som var på 2500:-
    Men jag har inte gett mig! Jag tänker fakturera henne för merkostnaderna jag har haft OCH för det jag fick betala i mellanskillnad. I realiteten kanske det är något hon kan strunta i, men det skiter jag, jag skickar fogden på henne om jag måste...

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2