• Zandra

    18 augusti 2007, nr 2

    Hej, det tog ett tag, men nu har jag hittat igen er... jag undrade vart alla 18:e augusti brudar tagit vagen...

    40 dagar - ar det verkligen sa fa dagar kvar? Usch, precis som nagra utav er andra borjar jag ocksa fa lite panik nu...maste satta iagng med vigsel och festprogram. Nagon annan som gjort detta redan och har tips och ideer?

    Forra veckan sa var vi i Tyskland och lyckades ordna valdigt mkt: traffade bland annat organisten: vi ska som ingangsmarch ha Mussorgsky's Pictures at an exhibition och utgangsmusik blir Appelbo ganglat.

  • Zandra

    tree, vilka jattefina fina dikter! Vi sitter ocksa som bast och skriver ihop vigselprogrammet. Festprogrammet har jag inte ens hunnit med att fundera pa...har kvar bordsplaceringen ocksa, ska forsoka gora den i helgen... Jobbar ocksa for fullt med uppdateringa till var hemsida... I ovrigt har vi nog koll pa det mesta; var i Dusseldorf for drygt tva veckor sedan och fixade en hel del: menyn, blommorna, tartan, musiken till vigselcermonin, samt att jag traffade har- & make up artisten och testade frisyr & smink.

    Antligen har jag ocksa hunnit med att bestamma mig for vigselring...var verkligen ute i sista minuten, men bestallde i torsdags denna: www.christianbauer.de/index.php&sub=item&lang=2&subsite=yes&pos=0&itemID=28&fl= Vad tycker ni?

    Daia Gräddnos, precis som Tree skriver kanske du skulle kunna avsatta nagra timmar dagen fore brollopet (da alla ju borde vara pa plats)och gora en mini hippa med dina vanner. Jag trodde inte heller att det skulle bli ngn mohippa for min del, da jag ju bor i England och alla mina kompisar finns i Sverige, men min fantastiska tarna hade ordnat en hippa for mig i Stockholm. Det var en underbar overraskning: en kompis har ringde upp mig pa fredag kvallen och beordrade mig att packa en vaska for pa lordagen skulle vi aka bort...hade ingen aaaaning om vart vi skulle och vem som skulle vara dar; inte forran vi stod pa Heathrow fick jag reda pa att vi skulle aka till Stockholm...

    Lycka till nu i slutspurten, alla 18:e augusti brudar!!!

  • Meddelande borttaget
  • Zandra

    J_J, vi har valt:
    - Guds karlek ar som stranden och som graset (melodin kan du lyssna pa har: (www.gesangbuch-online.de/show_song.php)
    - I denna ljuva sommartid

    Schemat for dagen ser ut som foljande:
    10.00 Har & make up stylist anlander
    14.30 Fotografering
    16.30 Vigsel
    18.30 Mingel
    ... Middag

    Sitter just nu och jobbar med festprogrammen..suck har 9 utsidor kvar att gora..hade tankt bli klar ikvall, men jag ger upp. Imorgon ar en annan dag...

  • Zandra

    J_J,
    Ooops sag just att min lank inte fungerade...testar igen: www.gesangbuch-online.de/show_song.php

    Om det inte blir ratt nu heller, sa ga till H och sok reda pa Herr, deine Liebe ist wie Gras und Ufer.

    Nu ar det verkligen inte langt kvar...paniken borjar komma krypande...har fortfarande en del kvar att gora i festhaftet och vigesel-programmet...fast fick iaf klart utsidorna ikvall.

    Hur gar det for er andra? Borjar ni bli nervosa, eller har ni som jag for mkt att gora och tanka pa for att hinna bli nervos?

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2