• Lilla Li
    Äldre 14 Mar 09:52
    53847 visningar
    533 svar
    533
    53847

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    Shiliz: Ganska tunt typ vanligt tyg. :) Fanns i rosa, vitt, beige, rött och svart.

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 09:57
    #0

    Shiliz: Ja Vila är bra. Den rosa fanns tyvärr inte i min storlek, inte den röda heller. Vill varken ha vit, svart eller beige - men de fanns såklart i min storlek... *surar*

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 10:19
    #0

    CmD: Verkar inte så. :(

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 10:36
    #0

    ;o) Kan säga också angående tårtor att på Bernards så får du bröllopstårta för 29:- per bit om det är en vanlig tårta och 35:- per bit om det är en moussetårta. Då får du den precis som du vill, såvida det inte är något väldigt extravagant, inklusive tårtställning som du får låna. Så då kan man ju få en med sugarpaste-lock. :)

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 10:54
    #0

    ;o) Nej vi har inte bestämt oss än. Vi tar nog 3-4 olika sorters tårtor. 3 känns lagom, då kan vi välja varsin och sedan komma överens om en. Min blir nog med tropiska frukter eller nåt. Vi får se... :) Vet inte om vi tänker ha dem på tårtställning. Kristofer vill gärna att alla har vit sugarpaste så de ser likadana ut, och så på en tårtställning. Får prata med Bernards och se om det är möjligt och ens om det är lämpligt - finns ju en vissa risk då att folk missar att det är flera sorter om man inte är väldigt tydlig.

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 11:05
    #0

    Shiliz: Ooohh mysigt! Tänkte jag skulle gå ut på fikat nån dag och sätta mig i solen. Skööönt...

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 13:27
    #0

    Shiliz: Ja jag undrar om de tänker ställa ut några bänkar här... Tyvärr sitter jag i fel ände av huset. Här är det bara skugga där man går ut. Måste gå heeela vägen till andra sidan huset och två trappor ner för att KANSKE få sitta i solen på en bänk som KANSKE finns där. ;)

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 15:09
    #0

    Shiliz: Hehe gött. :) Undrar hur det kommer bli i nya huset. Vi har egentligen ingen insyn från grannarna, men det får nog bli en häck eller två ändå. Ligga där och sola inför alla...

  • Lilla Li
    Äldre 15 Mar 07:40
    #0

    Shiliz: 2 maj, men det verkar som att det kanske blir tidigare. Hon har redan börjat packa och ska bo hos en vän tills hon får sin lägenhet i mitten av maj. Hon får låna ett rum i huset att förvara lite grejer i tills hon flyttat till lägenheten. Men det är snart i alla fall! :)

  • Lilla Li
    Äldre 15 Mar 09:13
    #0

    Shiliz: Vi har 2-3 fotografer att välja på just nu. Ska ta in offerter och prata lite med dem bara, sedan bestämmer vi oss.

    Kristofer har ansökt om semester också, vecka 34-35 om det går vägen. Vi tänker boka resan redan nu, till Västindien nånstans. Vi önskar oss pengar till den i bröllopspresent.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3