• Lilla Li
  Äldre 28 Feb 09:44
  45399 visningar
  533 svar
  533
  45399

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Budgetbrud2008: Åh häftigt! :D Flyttar ni från lägenhet eller bor ni redan i hus? Vart ligger det nya?

  Vi har 2 månader kvar tills vi får flytta in. Tiden går sååå långsamt...!

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 09:59
  #0

  Vi hade ju tänkt bygga hus, men så dök detta upp. Från att vi först hörde talas om huset till att vi köpte det var ca 28 timmar. Så det var snabba ryck - men eftersom vi var så himla inne i husbyggartankar så hade vi väldigt klart för oss vad vi var ute efter. Och när vi då hittade ett hus som var färdigbyggt men nytt och stämde överens med våra önskemål så var det inte ett svårt val. :)

  Det som är lite tråkigt är att vi tänkte bo in oss lite först innan vi börjar köpa möbler och liknande. Så man inte köper på sig en massa saker som kanske ändå inte känns rätt sen. Jag vill vara mycket noggrann med vad jag ställer in i huset. Vilket ju är bra - men tråkigt för jag vill köpa en massa saker nu! ;)

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 10:16
  #0

  Budgetbrud2008: Jo det är klart. Även om vi inte är fattiga direkt så finns det väl få människor som kan köpa ett helt möblemang på en gång. :) Dessutom är vi bara 2 pers än så länge - på 170 kvm. Så vi har ingen brådska att inreda alla rum på en gång ändå.

  Fick en fin gungstol av svärmor häromhelgen dock, när de flyttade från hus till lägenhet. :D Himla nöjd är jag! Ska jag sitta och amma i om några år och ha det sådär idylliskt... ;)

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 10:26
  #0

  Budgetbrud2008: Han har alltid varit den som pratat mer om barn än jag. Och jag har liksom gradvis vant mig vid tanken. I måndags kom en arbetskamrat på besök med sin nyfödda. Sååå fin! Så nu är jag helt inställd på det där. Jag frågade honom när han vill ha barn - "När du vill!" svarade han då. :D Så jag tänker mig att vi sätter igång efter bröllopet. Har ju redan köpt klänning och vill inte vara på tjocken då så jag inte får på mig den! ;)

  Fast sen tänker jag logiskt också - jag måste få fast jobb först. Just nu har jag ett vikariat detta året ut, därefter vet jag inte hur det blir. Så antagligen blir det väl ingen bebis förrän nästa år nån gång...

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 10:42
  #0

  Budgetbrud2008: Hahaha ok. :) Han fyller 28 i år och har haft två långa förhållanden innan, så det är kanske inte så konstigt att han är mer van vid tanken än jag. Jag fyller 23 - om en månad faktiskt. ;)

  Jo jag längtar mycket efter barn nu... Svärmor sa det också, jag nämnde att jag vill ha hund nu när vi har hus. "Nä jag tycker ni kan skaffa barn istället!" Hahaha. Så hon vet väl att det är på g.

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 14:08
  #0

  YES! Kristofer gick ÄNTLIGEN med på att ta hans mormors flicknamn som efternamn när vi gifter oss. Det blir inte Johansson! *woohoo*

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 14:21
  #0

  LYSTRING!

  novalii påpekade i en annan tråd att det är "Bröllopsdag på stan" i Jönköping den 31:a mars. Jag har mailat arrangörerna och fått veta att det är 25 butiker i stan som medverkar med olika erbjudanden. Det kommer mer information på www.pastan.com när det börjar närma sig.

  Kanske läge att ta en rundtur på stan den dagen, alla vi brudar? Och även fruar - om korall vill hänga på. ;)

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 15:44
  #0

  Shiliz: Mannerström blir det. :D *nöjd*

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 15:56
  #0

  korall: Kan förstå det! Har du bilder att visa oss snart? Och när kommer en redogörelse för hur det gick? Vi (jag!) är fruktansvärt nyfikna! :D

 • Lilla Li
  Äldre 1 Mar 09:04
  #0

  Shiliz: Hehe. :D Skön dröm! Jag ska gå och köpa vigselringen antingen idag eller i nästa vecka. :)

  Vi har förresten sparat ihop 17 200 kr nu - bara 9000 kvar och det är 5 månader kvar. Känns hellugnt. :D

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3