• Lilla Li
  Äldre 14 Feb 12:48
  47429 visningar
  533 svar
  533
  47429

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Shiliz: Vi tänker nog försöka preliminärboka vår resa, men slippa avbeställningsskyddet som ju blir dyrt. Kanske går att spela lite på det här med att vi gifter oss...? ;) Eftersom vi önskar oss pengar till resan i bröllopspresent och inte har råd med den helt själva så behöver vi vänta till efter bröllopet med att bestämma oss definitivt. Samtidigt vill vi kunna åka så snart som möjligt efter bröllopet. Men vi får se när det blir. Har börjat kolla upp resor i alla fall.

  Nu har vi varit på banken och fixat med lånen - så nu är allt klart, huset är vårt! :D

 • Lilla Li
  Äldre 18 Feb 11:39
  #0

  korall: Hoppas allt blev som ni önskade! :) Hade velat komma men har inget internet så jag kunde inte samla ihop några av tjejerna härifrån tyvärr. :(

 • Lilla Li
  Äldre 19 Feb 06:11
  #0

  korall: Härligt! :)

 • Lilla Li
  Äldre 19 Feb 14:44
  #0

  Ängla: Känner du korall sen tidigare alltså? :) Spännande! Är du själv blivande brud?

 • Lilla Li
  Äldre 23 Feb 14:56
  #0

  SuperSara: Hade velat vara där men det var tyvärr bokat på vårt datum redan. :(

 • Lilla Li
  Äldre 23 Feb 15:36
  #0

  SuperSara: 11/8 men vi kollade även 7/7. Du då?

  Är det inte dags för fika snart?

 • Lilla Li
  Äldre 23 Feb 16:20
  #0

  ;o) Han gör även utomhusbilder.

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 09:16
  #0

  Ooohh igår var vi och kollade på ringar! Jag köpte ingen, men jag har nog bestämt mig ändå. Föll för en ring som är 4 mm bred och som har en smal, ganska kort rad med stenar. Mmmumum! :D Ska fundera på det i ett par dagar, men jag tror verkligen det blir den.

  Känner mig lite förvånad, det blir inte alls en sån ring jag hade velat ha. Har alltid tyckt att det är fruktansvärt fult med stenar på rad, särskilt fyrkantiga stenar utan mellanrum emellan dem. Och ju större stenar desto fulare! Men när jag provade just en sådan ring så märkte jag att den passade mycket bättre med min nuvarande ring än en enklare. Den här syns att den är en vigselring och att den skiljer sig från förlovningsringen, men den är ändå diskret och känns väldigt mycket som "jag". :D

  *babblar* Jag är nöjd!

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 09:21
  #0

  Budgetbrud2008: Japp! :D Och som med brudklänningar. :D

 • Lilla Li
  Äldre 28 Feb 09:37
  #0

  Budgetbrud2008: Jag tycker snarare det låter väldigt vettigt att köpa den så långt innan. Då sprider ni kostnaderna lite. Bra bra! Dessutom vet man ju när det gäller såna saker - du ska ha den hela livet så det är ju inte direkt så att du väljer en som du bara gillar just nu.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3