• Lilla Li

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Shiliz: Sant. Glömmer ofta att den funktionen finns. Får kika lite nu då. ;)

 • Lilla Li

  Shiliz: Men inget av rummen på Scandic har jacuzzi va?

 • Lilla Li

  Vi kommer göra såhär att min sambo har på sig nåt liknande som Shiliz beskrev. Vår bestman ska ha mörk kostym, som övriga gäster. Och vi betalar inte hans kläder. Tärnan ska ha på sig mörkröd klänning, helst inte hellång. Hennes kläder betalar vi inte heller. Hade vi bett vår bestman hyra kläder så hade vi betalat det, samma sak om vår tärna skulle haft långklänning - då hade vi betalat den eftersom det inte är en klänning man kan ha på sig när som helst.

 • Lilla Li

  CmD: Jo jag vill fortfarande. Vi kan väl sätta en tid och även om det inte blir någon mer än du och jag så ses vi i alla fall?

 • Lilla Li

  korall: Men guuud är det sant?! Jag var inne på Dressman och pratade med henne där om en secret box nämligen. Kollade inte ALLS på det stora fotot (såg det i periferin bara). Har en tendens att missa det uppenbara. Fan vad surt - det hade jag velat se!

 • Lilla Li

  korall: Haha fast coolt ändå. Är det samma bild de använder i utställningen nu? Du kanske kan få den sen när den är färdiganvänd... ;)

 • Lilla Li

  Usch... Fick mail från mitt ex idag... Eller ex och ex. Jag dejtade honom i ett par månader. Han var sjukligt svartsjuk och kontrollerande och jag bröt slutligen när jag upptäckte att han rökte hasch dagligen. Nu hade han råkat hitta vår bröllopshemsida.

  Det här är verkligen illa! Han vet nu tid och plats för vårt bröllop och jag är verkligen rädd att han kommer dyka upp där. Han förföljde mig ett halvår efter att jag bröt. Påstår nu att han är ren och att han haft flickvän i två år. Att han vände sitt liv tack vare mig och blablabla. Det är väl möjligt att det är så, men 1) det skiter jag i och 2) det tror jag inte. Oavsett så är jag nu rädd att han kommer dit... Ska be pappa hålla ett öga efter honom. Kristofer lugnade mig lite med ett mail nu också. Han sa att de har ju ett helt gäng Johanssons som kan köra bort honom om han kommer dit. :) Känns bra.

 • Lilla Li

  Nu har bestman börjat höra sig för om nummer till manliga gäster. Svensexan närmar sig! Coolt att det börjar dra ihop sig nu. :) En dag i juni - måste kännas spänt för dig, bara ett par månader kvar nu juh!

 • Lilla Li

  en dag i juni: Ojoj. :D Hur gick det med inbjudningarna då, har ni fått in många svar? Hur många blir det som kommer?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3