• Lilla Li

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  en dag i juni: Gött! Jag hittade tyvärr inget när jag var där. :( Beställde från eliteladies.se men ska skicka tillbaka det, det passade inte. Men nu har jag de stay-ups jag behöver i alla fall. :) Ska hitta strumpebandshållare också bara.

 • Lilla Li

  ;o) Jo vi är fortfarande inne på ABC-öarna. Ska ta tag i detta nu i dagarna och beställa en resa. Vi ska åka vecka 34-35, gifter oss i vecka 32 så vi åker ganska direkt efter.

  Vi önskar oss bara bidrag till resan. Hur folk sen vill göra för att ge oss detta bidrag är upp till dem, men jag kan tycka att det skulle vara lättast att få kontanter. Finns dessutom många "roliga" sätt att ge kontanter på, det beror ju helt på hur mycket fantasi man har. ;)

 • Lilla Li

  ;o) Vi har som sagt inte beställt än så vi har inte helt klart för oss hur vi ska göra. Jag vill helst ha ett paket, orkar inte sätta ihop en hel resa utöver allt annat vi håller på med just nu. Vi ska besöka olika resebyråer och se vad de kan erbjuda oss.

 • Lilla Li

  ;o) Jag har ingen aning. Vi kommer väl besöka 4-5 stycken och även ringa till byråer på nätet.

 • Lilla Li

  ;o) Jo den sidan har jag sett. :) Tack. Tycker det är konstigt att de ju kallas för ABC-öarna men på den sidan lägger de länkarna tvärtom - CBA. Sånt smått som stör mig och ingen annan säkert. Haha. :)

 • Lilla Li

  Jag gillar både den som fotografiqa har ställt ut och den som du själv föreslog först. Är inte mycket för traditionella bilder, men det är ju jag. :) Tror att det blir en snyggare inredningsdetalj om ni har en speciell bild snarare än en traditionell.

  Beror ju lite på vilken stil ni har hemma.

 • Lilla Li

  korall: Har ni redan ögonblicksbilder på barnen så tycker jag ni ska köra samma stil på bröllopsfotot.

  Får jag kolla med dig igen vad det kostade att anlita Fotografiqa? Hur länge fotograferades och vad fick ni för det?

 • Lilla Li

  korall: Först tänkte vi att min kompis skulle fota. Han bor dock i Göteborg så det känns lite osmidigt. Skulle inte bjuda honom på bröllopet annars och nu måste han släpa sig hit liksom... Så vi ska snacka med en kille som reklamfotograf hos en av Kristofers kunder. Han gör tydligen bröllop ibland och är väldigt bra. Men vi har långt ifrån kommit fram till något än.

 • Lilla Li

  Nu börjar bestman reka inför en svensexa. Woohoo! :D

 • Lilla Li

  Shiliz: Haha nej jag är inte orolig. :D Det är hans äldsta bror som är bestman och han är väldigt städad av sig. :) Det är nog ingen fara!

  Jo fika har vi försökt få till i ett antal månader nu utan resultat...

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3