• Lilla Li
  Äldre 24 Apr 09:38
  45344 visningar
  533 svar
  533
  45344

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Shiliz: Götenehus och Anebyhus gillar jag mest, de har finast hus tycker jag. De är också dyrast och vi har inte fått ett bra bemötande från dem tyvärr. Det beror ju lite på vad ni har tänkt er... Enplans/1,5-plans/2-plans? Hur stort osv.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 09:44
  #0

  Shiliz: Saken är ju att man egentligen ska utgå från vilken tomt man har. Hurdant huset ska/får se ut beror på hur det kan placeras på tomten, om det ligger på landet, om det kommer skymma andra hus osv. Så ni borde börja med att leta tomt, så kan ni ju samtidigt kika lite i huskatalogerna så ni vet vad ni gillar.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 10:10
  #0

  Shiliz: Ja då är det verkligen dags att ställa sig i tomtkö! När vi skrev in oss i kön i oktober så fick vi plats 1400 nånting... Sen får man bara tacka nej till tomt tre gånger, sedan hamnar man sist i kön igen.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 10:50
  #0

  Shiliz: Aaa hoppas ni har tur. :)

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 11:32
  #0

  Shiliz: Jo det går bra. :) Min vigselring var klar i fredags - helt underbar! Lämnade dock kvar den hos smeden så att vi inte tappar bort den i flytten. Sitter just nu och skriver ihop lite gästrim. Har väldigt många klara, men några kvar. Nästa punkt på listan är att vi ska till Göteborg och prova kläder till honom. Tror det dröjer 3-4 veckor innan vi åker dit - lite mycket att göra med huset och allt nu... :) Själv då?

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 11:46
  #0

  Shiliz: Vi flyttar den 2:a maj så det är en vecka kvar. Får börja packa i helgen. Skönt att det är långhelg i alla fall. :) Jag har beställt lite underkläder på nätet, tror de kommer fram idag. Hade varit skönt att ha det färdigt också. Skor har jag köpt också - två par. :) Ett par röda och ett par vita. Tror jag ska använda båda. :D

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 13:13
  #0

  Shiliz: Nej skorna är ganska lika. De vita har en klack på ca 7 cm och ett litet öppet hål vid tårna. I övrigt som en vanlig klacksko. De röda är som en vanlig klacksko bara, i matt mörkrött skinn typ.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 13:18
  #0

  Shiliz: Njäe vi kommer inte ha några dekorationer. Däremot kommer de matcha min bukett och stolsöverdragen på festlokalen. ;) Som om det är viktigt... Hahaha. :D

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 13:41
  #0

  Shiliz: Japp. Kommer dock inte exakt ihåg... laxfilé med nåt till förrätt och lammfilé med nåt till varmrätt. Ingen efterrätt, bara tårtbuffé.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 15:28
  #0

  Shiliz: Nope, kopplar in vår dator med en playlist till högtalarsystemet bara. Och placerar den i köket där ingen kommer åt att byta låtar själv. ;)

  Måste bara säga att jag tror något är i görningen! Nåt fuffens är på gång!

  Kristofer har i ett par veckors tid nu varit lite konstigt. Fått samtal från sin mamma och gått in i köket och pratat med henne där så att jag inte hör. Kommit på mitt i natten att han måste skicka ett sms och gjort det så att absolut inte ser något. Och nu igår så ringde hans mamma och undrade om jag hade tid att träffas och fika nån eftermiddag i veckan. Bara sådär - hon och jag har aldrig gjort något själva förut. Jag ifrågasatte det inte, men ändå sa hon "Det är inget särskilt. Ville bara prata lite." Hahaha. Hon är så dålig på att ljuga, och det känns som att hon ljög! :D Äh jag vet inte...

  Till saken hör att jag vet att jag inte får någon möhippa, har sagt detta till Kristofers familj och även att jag tycker det är ganska bra. Men de tyckte det var viktigt att jag får en, så jag undrar om något är på g nu... Kanske inte att det blir möhippa idag, men att hon ska reka lite. Eller nåt...

  Vi bestämde att vi ska träffas imorrn vid 13 och fika. Och hon passade på att kolla så att jag inte är upptagen något under kvällen där.

  Låter ju minst sagt misstänksamt - tycker ni inte det?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3