• Naura

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare

    Nu har jag beställt provkort från Calligraphen. 3st i mitt namn, 3st i sambons namn hihi :) Tog sånna som jag tror är lätta att göra själv, så man får mall o sånt. Så får vi försöka bestämma tillsammans vilken det blir. :)

    Jag har oxå funderingar kring gästlistan...har några som jag tycker att jag "måste bjuda". Och tänkte att dom kanske bara blir bjudna till kyrkan...o sen har jag ett gäng som är bjudna på middag. Men sen började jag tänka på alla tjejkompisar i vårat "gäng", som alla säkert förväntar sig att bli bjudna...vad gör jag med dom? Släkten är klar, det vet vi hur vi ska göra med, men alla vännerna...vilka blir bjudna o vilka inte...det är vårat problem. Skulle ju vilja bjuda alla jag bara kommer på, men det kostar ju en hel del....

  • Naura

    Grattis Ina till ditt + på stickan!! :)

    Idag har jag inte hunnit tänka på bröllopet alls faktiskt. Har varit i skolan, tagit en lång promenad och varit o hälsat på några vänner till oss. Inga bröllopsproblem eller kriser såhär långt iaf. Väntar med spänning på mina provkort från calligraphen och sen börjar väl tankarna yra igen! :)

  • Naura

    Idag kom mina provkort från Calligraphen. 3 till mig, 3 till sambon. :) De var jätte fina allihopa, och nu tycker jag det är ännu svårare att veta hur man ska göra...finns så många alternativ. :) Men det var helt klart lättare att få ideer när man ser korten "live" istället för på bild.

  • Naura

    Norrsken: Jadu, vilka beställde jag. Måste in på sidan o titta efter. :)

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1014185

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1013660

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1014195

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1014192

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1014677

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1014387

    Dom 6 blev det. Inte nödvändigtvis de jag tyckte var finast på sidan, tog mest sånna man kan ha som mall om man vill göra egna. :)

  • Naura

    Godmorgon allihopa!!

    Norrsken, vad roligt för er! :)

    Jag hinner inte skriva så mkt nu på morgonen, har så många forum att gå igenom o så lite tid. :) Är med i Aftonbladets Viktklubb, försöker tappa några kilon, har hittills tappat 5 av 10 så nu är jag halvvägs. Sen är jag medlem i ett hundforum för dom som har samma ras som jag, Rottis. Sen försökte jag vara med i ett forum för min andra ras, Pudel, men hinner inte med alla, så mkt o läsa o man hinner aldrig skriva i alla, så den blev bortrationaliserad. Men rottis forumet har jag varit medlem i 3 år, o viktklubben är bra när man ska gå ner lite i vikt, o detta forum bara MÅSTE man ju vara på när man går i bröllopstankar!!! :)

  • Naura

    Vilken härlig dag det varit idag!! Först cyklade jag till skolan, var där i två timmar, cyklade hem. 6+6km, flitigt värre! Brukar alltid ta bilen annars. Men det är så fint väder så jag kunde ju inte låta cykeln stå, även om sambon erbjöd sig att köra mig. :) Så redan där var jag grymt nöjd med mig själv!

    Sen kom jag hem, ut med vovvarna en sväng medans Juha tände grillen på balkongen. Grillade lite hamburgare till lunch, sen in till stan o köpte lite småkrams. Var även in i en butik som säljer smokings, juha vill ha en smoking när vi gifter oss, så vi var in o tittade priser o sånt. Kring 7000 får vi nog räkna med, men det är OK. Jag kan inte förbjuda han o köpa dyra kläder när jag själv ska göra det. Och så avslutade vi våran stadstur med glass i solen på torget. Inte speciellt bra när man försöker gå ner i vikt, men jag hade ju cyklat så flitigt så jag kännde att jag kunde unna mig en glass. :)

    Nu har vi piffat lite här hemma, och jag har suttit ännu en liten stund ute i solen...svårt att slita sig därifrån när den värmer så skönt. Nu borde jag plugga, men måste ju kolla in mina forum först. :)

    Ska kanske imorgon eller på fredag gå o köpa lite papper o sånt o testa göra inbjudningskort, o räkna på vad det kommer kosta att göra alla själv o sånt. Blir nog ca. 1000kr för bara inbjudningarna om man ska göra 25st, sen ska man ha program o sånt oxå...

    Och så blev vi bjudna på bröllop! Den 16 Juni iår ska juhas kusin gifta sig. Känner inte dom, har bara träffat henne en gång för 6år sen, men kan vara kul att gå på bröllop för att få lite inspiration om inte annat. :D

    Hoppas eran dag oxå varit lika skön som min!

  • Naura

    Menade att det blir ca. 1000kr om man BESTÄLLER 25st från ex. Calligraphen....blir nog billigare om man gör själv.

  • Naura

    MrsNyberg2B: Vilka fina ringar! Jag har oxå tittat på just dom två. Vill kombinera dom med min förlovningsring som jag har nu, en Schalins Glaciär, helt slät 4mm med "skarpa" kanter. Har dock inte provat dom så jag har ingen aning om hur det kommer se ut o om de ens passar ihop, men vi vår se. Men väntar nog 1år eller så innan jag går o köper nån. Är ju så länge kvar till den stora dagen. :)

    Norrsken: Jaa din karl får flyga ner till storstan titt som tätt. :) Jag åt förresten oxå årets första mjukglass idag. En barnbägare för mitt samvetes skull, istället för en stor våffla alltså. :)

    Ina: Jag skulle nog oxå sälja nu...bättre det än vänta, tror det kan bli svårt att sälja sen, man vet ju aldrig hur modet svänger. Och så kan du ju ändra smak helt tills det är dags. Men gud så kul med bebis! Min syster väntar oxå första barnet, är i 4-5 månaden nånstans. :)

  • Naura

    vårbrud2008: Jag har oxå fastnat för den låten! Vill ha den som ingångslåt på bröllopet. Har nästan lite ångest för jag brukar hålla starkt på traditioner, att allt ska vara så som det alltid har varit, men nog kan man väl ändra ingångslåt ändå...o så kör vi Mendhelson ut...Så får jag höra den klassiska varianten en gång iaf. :)

  • Naura

    Där var vi ska gifta oss pratar dom nu om att bygga ett nytt hotell. Hoppas det hinner bli klart innan vi ska gifta oss så kan vi bo där på den stora dagen. Ett splirrans nytt och fräscht hotell...känns inte helt fel. Annars finns det bara stadshotellet, och har inte hört så mkt bra om det faktiskt...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare