• Naura

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare

    Haha, "mkt fina träd"...låter löjligt, men jag älskar naturen o i södra sverige finns det så mkt lövträd, här uppe är det ju mest barr...Stora ekträd som står på rad längs vägkanterna och grenarna bildar som en tunnel över småvägarna...Det gillar jag! :)

  • Naura

    Och vad är det du Verkligen vill göra? :) Du har säkert skrivit det tidigare, bara jag som missat det. Förrutom att gifta dig såklart. ;)

  • Naura

    Vad kul att du hittat nåt som du känner passar dig och som du verkligen vill göra. Jag började först läsa till lärare men kännde att det inte var min grej, så jag bytte till ekonomi och jag har vuxit in i ämnet mer o mer för varje år. Känner att jag valt helt rätt, men det är jobbigt ändå ibland.

    Fick idag höra att min mamma kanske kommer hjälpa till med pengar till bröllopet. Men vill betala så mkt som möjligt själv, och nu med mitt sommarjobb (och sambons sommarjobb) så kommer det bli ett bra klirr i kassan. När man är student är det svårt o spara så hemskt mkt varje månad. Men vi har redan över hälften, så jag tror det kommer bli bra. Kanske inte blir nån dyr resa, men får väl önska bidrag till den i present av gästerna o åka senare istället.

  • Naura

    Norrsken: Det lät ju kanon det där! Hoppas verkligen han får det, men det låter ju jätte bra. Ska hålla mina tummar jätte hårt för er! :)

    InaHjärtarAdam: Kan jag få se bilder på din klänning? Varifrån hade du beställt den igen? Min mail är: camhag@gmail.com

    Var in på en herrbutik idag o skulle kolla om de hade nån Frack till killen min. De hade dom inte, men de kunde ta in om vi ville ha en. Frågade vad dom skulle kosta, jo grundpriset var 4000, men sen med skjorta o väst o fluga o manchettknappar o allt trodde hon det skulle bli kring 7000. Herregud det är ju mer än min klänning kommer kosta!! (om jag beställer från Kina)

    Vad ska era gubbar ha på er på den stora dagen?

  • Naura

    Ina: Åh vilken fin!! Jag har oxå börjat titta på nån sån form av kjol...vill dock prova nån sån i butik innan jag törs beställa. Måste se hur det ser ut på mig först. :) Jag blir så peppad av alla klänningar...vill gå på nån butik o prova o känna o klämma, men är så länge kvar så det är ingen idé ännu. Får bli till hösten kanske...måste banta lite först. :)

    En fråga till er allihopa, hur gör ni med era efternamn? Vi har krig här hemma när vi börjar prata om namnen...ingen av oss vill byta, men ändå vill jag att vi har samma, o vill inte att mina barn ska ha dubbelnamn...vi är i en återvändsgränd så fort vi börjar prata om det för vi kommer aldrig fram till nåt.

  • Naura

    Godmorgon!!

    Inatt har det varit livat hos oss. Har väckt killen min med ett högt vrål. Tydligen har jag ropat "Måste vi bjuda hela din jävla släkt!!". Kan inte låta bli att skratta åt det, inte ens när man sover kan jag sluta tänka på bröllopet.

    Norrsken: Eftersom mitt efternamn är ett nybildat namn, som min farmor och farfar tog till sig, så vill jag inte byta ut det. Och sambon har ett finskt efternamn, Körkkö, som inte är helt lätt för svenskar att höra eller stava till, därför skulle jag inte vilja att våra barn får det namnet. Men vi får väl se... Jag får väl ta hans namn som mellannamn o behålla mitt eget, o sen den dagen då barnen kommer blir det väl att bestämma mer då.

  • Naura

    Norrsken: Kostade det något att beställa provkort? Kan ju vara smart att göra så man får se "live" hur man ka göra när man ska göra egna. :)

  • Naura

    Sambon är o jobbar idag, jobbar extra på ICA, så jag är ensam hemma med hundarna. Sitter o småtittar igenom min nya Inch Loss Pilates DVD samtidigt som jag surfar. :) Ska testa köra igenom programmet imorgon tror jag. Idag har jag sån träningsvärk så jag kan inte röra mig!

  • Naura

    Godmorgon allihopa! :)

    Tur du påminnde mig om klockorna Norrsken, datorn har ju ställt om sig själv, men resten går ju inte lika automatiskt. :) Idag blir det bröllopsmässa för vår del. Hoppas det är riktigt bra o att man får många tips. :)

    Igår var vi på födelsedagskalas... ett politiskt åtagande kan man säga. Känndes lite annorlunda. Vi var hos Juhas bästa väns flickvän. Vi var där i fredags oxå o hälsade på, och fick då ingen "Inbjudan" på att komma på festen de skulle ha. Men igår när jag hörde av mig o grattade henne så vart vi bjudna, och juha pratade med sin kompis o då sa han oxå att vi skulle komma o fika. (Vi fick inte reda på att det var en fest förrän vi kom dit). Juha hade igår jobbat till kl. 19 o sa att vi får se om vi kommer, vi hör av oss. Till saken hör att jag o tjejen inte umgås annars, hon är aldrig o hälsar på hos oss när killen kommer osv, vi har aldrig firat hennes födelsedag tidigare för vi har aldrig fått veta när hon fyller år. Men så kännde vi oss iaf nästan tvugna att åka nudå när vi vart bjudna. Men vi hade ingen present eftersom jag varit hemma hela dagen utan bil, o Juha på jobbet. Så det känndes lite olustigt att komma utan present, men jaja, vi hade trevligt iaf. Två glas rödvin slank ner oxå. :)

    Jag ska nog oxå beställa provkort idag tror jag. Så jag hinner få dom innan påsk, då ska jag åka upp till mamma o vara där, o där är det alltid kul o sitta o pyssla med syrran o mamma. Då kan man göra av olika mallar o sånt. :)

  • Naura

    stjärngudinnan: Jepp, det är jag som bor i Umeå. :) Jaa staden växer sig på en, gillade inte alls i början, ville inte ens flytta hit egentligen, men Juha fick jobb här så då flyttade vi. Och nu, snart 2½ år senare så börjar jag trivas riktigt bra. :) KOmmer nog flytta uppåt sen när vi är klara med utbildning och sånt, är så långt hem till familj o vänner härifrån.

    Bröllopsmässan var väl ignen jätte höjdare. Såg två modevisningar och det var kul, men utöver det så fanns det inte så mkt. Speciellt inte när man inte ska gifta sig i den här stan, då har man inte så mkt nytta av catering o bröllopsfixare o sånt. Men kikade på ringar o lite olika dukningar som de hade där. Tiimari var oxå där med lite tips på inbjudningar som man kan göra själv, och Juha hittade en variant som han gillade.

    Nu har vi ätit våfflor på våffeldagen, hundarna fick varsit "våffelhjärta" oxå såklart. :) Snart ska juha iväg till jobbet, och jag får en lugn o skön söndag. :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare