Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 8

    Gable: Jag ÄR galen av väntan! Man ska vänta 18 dagar (fast vissa kliniker har 14, vissa 21) för att kunna vara säker på svaret. Kommer antagligen tjuvtesta om inte m dyker upp de närmaste dagarna.

    Har väl haft de klassiska symptomen med ömma bröst, att det spänner i magen och lite lätt illamående, men det verkar försvinna mer och mer och jag börjar känna mig mer som vanligt igen . Progesteronet brukar ju ge gravsymptom.
    MEN... jag är gravid tills motsatsen är bevisad .

  • äntligen på väg

    Hoppas jag inte tråkar ut er med mitt tjat om mig själv. Men jag har ju gett mig själv FL-förbud så då blir det ni som får ta det... sorry

  • äntligen på väg

    Va skönt. Då kan jag fortsätta tjöta då

  • äntligen på väg

    Funderar på hur jag ska ta mig till Sthlm . Får nog bli tåg, tror jag...

  • äntligen på väg

    Det är över för min del. Har fått mens och bekräftat misslyckandet med ett minus på stickan. Är jätteledsen men kan inte gråta mer för jag har så ont i huvet.

    I dagsläget tror jag inte att jag kommer med till Stockholm. Vet ju inte hur och när vi går vidare. Allt känns bara hopplöst nu, och jag vill inte åka iväg om jag inte mår bra. Det är iofs ett tag kvar så jag hinner kanske komma på fötter igen, men tillsvidare kan ni räkna bort mig helt, så fixar jag isåfall nåt boende på egen hand om jag ångrar mig. Hoppas det är ok!

    Kram på er! (Och tyck inte synd om mig för då grinar jag ännu mer )

  • äntligen på väg

    Gable: Det är ju helt fantastiskt!!!
    GRATTIS!!! *Hittar faktiskt ett leende mellan tårarna*

  • äntligen på väg

    Tack, va ni e snälla!
    Maken kom som tur var tillbaks från tjänsteresan redan igår så vi har varit tillsammans hela kvällen.

    Så sant som du säger Gable. Än så länge är det bara maken och ni som vet om att jag testat neg.

  • äntligen på väg

    Hej hej.
    Idag känns det lite bättre igen. Tur att man har ett jobb att koncentrera sig på! Hade samåkning med en kollega på förmiddagen idag så jag var tvungen att skärpa till mig. Sen när jag skärpt till mig under hela förmiddagen så hade den värsta dysterheten ju lagts åt sidan och det kändes ju fånigt att plocka fram den igen, så jag fick gjort en riktigt bra eftermiddag på jobbet oxå. Och när jag kom hem klarade jag tom av att ringa mina föräldrar och tala om hur det gått. Utan att börja lipa!

    Och nu har jag bokat tid för ett träningspass på gymet, redan idag!

    Tack för alla kramar! *Kramar tillbaks*

  • äntligen på väg

    Maken kom hem med vinterkräksjukan för en stund sedan . Vet iofs inte säkert om det är vinterkräksjukan men det verkar så. Han är riktigt kass .

Svar på tråden Äntligen fredag del 8