Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 8

    Verkar som om maken hulkat färdigt nu... Ser fram emot att smittan har nått mig imorgon då... NOT!

    Äntligen fredag förresten

  • äntligen på väg

    Godmorgon. Uppe tidigt som vanligt när det är lördag. Katten har inte riktigt koll på veckodagarna, så när kl är 6 och vi inte har vaknat så ser han det som sitt ansvar att väcka oss.
    Bästa sättet att få oss att rusa upp fortast möjligt är att skrapa lite lätt med klorna mot tapeten. Det kom han på redan när han var liten och det funkar än...
    Sen går man upp då och kollar att han har mat och vatten och öppnar ytterdörren för att släppa ut honom. Då vädrar han lite med nosen, inser att det är minusgrader och vägrar gå ut.
    Man går och lägger sig igen, hinner precis somna om och då gör han om hela proceduren igen. Vanligtvis slutar det med att han går ut, men 12 minus var lite mer än vad herrn ville gå med på så det blev kattlådan tillslut och nu sover han så sött i sin egen säng i sitt eget rum. (Japp, han har ett eget rum , iom att storken inte har hittat hit)

  • äntligen på väg

    Så jag är tillräckligt rastlös för att skriva långa inlägg om katten i fredagstråden.

  • äntligen på väg

    På tal om storken. Våra bästa vänner var på väg hit en kväll och körde förbi två storkar på vägen. Dom försökte desperat peka ut vägen hem till oss, men inte fn hittade dom hit .
    Ska faxa en gps till storken.

Svar på tråden Äntligen fredag del 8