• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    men jag vilade... massa vilade jag men nu måste jag ta tag i saker och ting. det är det överhängande problemet med bygdegården som jag inte fått sett (nyårslöfte att ta tag i det) sen är det korten som jag måste göra.
    problemet är nog mest att vi har massa andra saker hängande över oss som gör att jag känner mig allmänt stressad och grinig.

  • mrztigger

    idag skall jag sätta mig ner med korten och börja skriva på alla kuvert. sedan har jag ett bekymmer mindre och kan andas lite lättre och ta itu med nästa problem.

    vad skall ni ge till era tärnor och bestman förövrigt?

  • mrztigger

    det är la olika om man ger lr inte. många köper klänningarna lr kläderna och ger. andra ger ett smycke.
    vi tänkte ge våra ankelsmycken eftersom de skall vara barfota när vi har cermonin.

  • mrztigger

    jag har äntligen varit och kollat på bygdegården. den var jättefin och vi har bestämt vart vi skall vara under cermonin och var jag skall komma in och allt sånt e klart. det fanns mer saker där som vi kan använda oss av än vad jag trodde.!
    jag har börjat med inbjudningskoret. de skall ut om mindre än en månad så det var p åtiden. fast sen tog limmet slut så d e inte klart ännu.

    jag ska bli en fru...lääängtar:

    skönt att ha så mycket gjort.. vart skall ni vara på bröllopsnatten?

  • mrztigger

    men va lyxigt det låter!! lite avis eftersom vi skall sova hemma. men sen är det vi som skall städa upp bygdegården på sön så..

  • mrztigger

    har du kollat upp hur rummet ser ut?

    vi har redan bett min famuilj att ta hem dottern så jag får barnvakt. sedan kommer servitriserna sköta köket så det är fint och allt kommer vara något snyggt. vi skall bara dit och skura i stort sett. sen om vi vill så kan vi tom få til lmåndag kväll på oss. så det verkar lungt.

  • mrztigger

    har ni sagt att det är bröllopsnatten? då brukar man få in lite extra grejjer. kasnke en chmpange lr liknande...

  • mrztigger

    eftesom vi har sagt att vi vill ha pengar till resa och angett vårt kontonr så får vi se efter bröllopet hur långt vi kommer *ler*
    jag vill till estland på SPA resa. massa behandlingar, billigt shopping och bara lata dagar *ler* men som sgt så får vi se hur långt vi kommer.. kanske blir en 24 timmar kryssning till mariehamn *asg*

  • mrztigger

    20th century fox:
    jag vill oxå undra lite... jag tänkte ha vita enkla blommor och någon lång grön växt som slingrar sig neråt... tips? tänkte murgröna mne jag vill gärna göra min själv och det skall vara billigt och enkelt *ler*
    tips?

  • mrztigger

    28 juli bär det av. vi har ingen trädgård, bara en liiiten uteplats med rosbuske. inte så skönt att hålla i om man säger så *ler*

    tänkte kolla om jag kan använda murgrönan från våra julgrupper och få dem att växa tills i sommar.
    ormbunkar... hur kan man ha dem inomhus och till blomgrupper och sådant? går det? vi skal ha pcknicktema och det tycker jag e fint och picknick aktigt..

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?