• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    dom borde ha fått massa klagomål just på uppsydda klänningar eftersom dom gör ett sånt hemskt jobb på det. det värsta är att man som brud inte orkar hålla på att klaga närt man har så mycket annat i tankarna. desto viktigare att fsktidkt klaga. ha nån med dig som kan stå på sig och visa gärna klänningen oxå så dom får se. det skall inte se ut så där iallafall-..

  • mrztigger

    dom är jätteduktiga på klänningar, blliga och trevliga men inte när det gäller uppsyning. förstår inte vart dom skickar desa klänningar men.. funderade oxå på dom förut men allt som jag hört och lite annat så har jag bestämt mig för att sy den själv.- på det sätter blir jag nöjd och kan bara klaga på mig själv om nått går snett.

  • mrztigger

    silvera:
    för de som int kan komma och kolla får du lägga upp en bild så vi får se sen. det gäller förvisso alla här. vill gärna se hur ni alla ser ut på era b-dagar.

    men iaf håller jag med föregående talare

    LYCKA TILL och njut av dagen...

  • mrztigger

    jag bor i brandbergen så alal som köper klänningarna i den b.affären kan bara springa över parkeringen hem till mig så syr jkag upp era klänningar. bättre än de kan ial.

    idag skall vi visserligen flytta. känns så skönt och veta att dottern kommer bo bättre äntligen. hon kommer kunna springa ut och leka när hon vill utan att jag behöver vara orolig.

  • mrztigger

    jag ska bli en fru...lääängtar

    vi flyttade till ett radhus på skolrådsv. jätteskönt. vi hade julbords för våra vänner igår och tro det lr ej, men vi hade faktiskt fått allt iod. det är så skönt att vakna och slippa se alla dessa flyttkartonger.
    nu skall vi bara städa den andra lägenheten och tapetesera över alla hål.

    min dotter är 6 år och går på vendelsömalms skolan.

    jag hade en vän som gick till makeupstore och gjorde en sminkning men hon blev jättemissnöjd och tyckte att det var bra för de som ALDRIG sminkat sig, hon ärde nämligen bara ut bassakerna som de flesta redan kan. typ hur man använder eyeliner, mascara mm.

  • mrztigger

    mrn om man skall ha tårtan i sommar då? har dom nån affär nånstans där man kan beställa senare? vi hade tänkt göra egen, vi gör allt så det blir billigare.

  • mrztigger

    eftersom jag e en nyinflyttad haningebo så måste jag fråga vart kulturhuset finns?

  • mrztigger

    ok. men då¨vet jag vart det ligger. kasnke ska kolla det i helgen. då borde de ha öppet. skall ändå shoppa de sista julklapparna.

    annars hade vi tänkt ha tårtställning med 3 st plattor som går i tripp, trapp trull. 3 olika sortsers tårtor så alla kan äta det dom gillar. vi har nötallergiker och bantare och allt.

  • mrztigger

    vi har hyrt bygdegården i vendelsö. har hört att den skall vara fin och jag har sett utsidan och det var så vackert! men... kvinnan var så trevlig när vi pratade och efter vi betalade handpenningen har hon inte hört av sif trots att jag lämnat massa med och när jag kommer fram och får henne på tråden säger hon att hon itne har tid. jag har inte fått sett hur det ser ut innanför och seriöst.. jag vill juh ändå se hur det ser ut där jag skall gifta mig. vi låg och pratade om detta igår, sambon och jag o beatämmde oss att efter nyår, då skall det tas i med hårdhandskarna.
    ville bara skriva av mig eftersom detta irriterar mig på jobbet *ler*

  • mrztigger

    ¨har du haft fest där? var hon svår när man lämnade stället? det enda jag vill e att få ta lite kort så jag kan plaera, det måste juh hon förstå. och jag vill passa på nu innan jag blir sönderstressad av bröllopsnojjan.

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?