• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    ni får skaffa en sekreterare som skriver ned allt så vi andra får ta del i ert bröllopskvaller! *ler* vill inte missa nått.

  • mrztigger

    blev det inget?? jag som satt hela helgen och längtade efter mån så jag kunde kolla med er vad ni sa, vad ni åt oco drack, när vi skall ses nästa gång!!!

  • mrztigger

    då e jag på så klart!! jag kommer bombarera alla med mess om ni inte dyker upp

  • mrztigger

    näää..... det skall vara på helgen så jag kan komma!

    fick redap å att vi kommer ha 1000 kr mindre denna må til bröllopet. katten behöver kastrers och vaccineras.. men jag skall fortfarande köpa tyg till alal klänningar! på lördag skall jag bege mig.. det ksall bli så kul och så underabrt och så underbart att äntligen få börja med kläderna!!!

  • mrztigger

    ja. då kan jag *ler*

    jag ska bli en fru...lääängtar: vad ksall ni ha till?

  • mrztigger

    jag ska bli en fru...lääängtar: det lät verkligen jättegott... vi har oxå potatisallad och jag hålelrp åatt leta upp lite roligare recept än vanlig enkel potatissallad.
    kommer det serveras färdiglagt då?

    förrätten lät intressant. jag har ångrat mig, vill inte ha toast skagen, det är så...tråkigt..

  • mrztigger

    sitter och kolalr upp kurser i bröllopsvals. vi måste öva, jag kan inte dansa och inta sambon heller så vi går en kurs istället.

    min dotter är borta varann helg, förut var hon borta varannan vecka. då var jag lite nere... men hon är ofta hos sinakompisar på dagarna och sen på helgerna är hon hos vänner lr hos mina föräldrar så jag träffar henne knappt känns det som.

  • mrztigger

    vi vet inte vad vi skall ha. antigen den "äkta" bröllopsvalsen, den som alla kan och känner igen,. bara för skojs skull lr nån annnan lite roligare. sen hade det varit lite r9ligt att ha valsen från Askungen lr liknande..
    men vi vet inte än som sagt... ska kolla vad en kurs går på. det är bara en timme och jag har inte lust att betala HUR mycket som helst.

  • mrztigger

    jag funderade oxå på den!! *ler* men är rädd att dn går lite för sakta.. lr inte pampig nog. har dessvärre inte låten inne just nu men du vet när dom dansar på slottet och hon sumpar skon...

  • mrztigger

    om nån här inne kan hjälpa mig så är det jätte bra.. har ett problem..

    jag hittar inte till runstensskolan och jag skall köra min dotter och hennes kompis till till gympan ikväll!
    nån som vet vart den ligger och hur man lättast tar sig dit?

  • mrztigger

    efter mycket om och men hittade jag dit *ler*
    vet inte vad alal gator heter här än och förståd inte eniros förklaring på vägen.. ibland känner jag mig helt förvirrad här ihaninge. jag har alltdi bara vart här på ica maxi eller shoppat i centrum..

  • mrztigger

    jag har idag beställt tid med en fotograf för fotografering i maj till secret boxen. det är en jag känner sedan innan så han gör det gratis om han får använda sig av bilderna!! så nu är det klart. skall bara fixa kroppen, strama upp den lite.

  • mrztigger

    mitt lindex hade inte fått brudkollektionen än. inte ens en liten broschyr om hur det ser ut.

    ska ta mig en tur in till stan och kolla runt.

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?