• mrztigger

    Hur många Haninge brudar finns här?

    i feb skall vi börja med korten. vi skall göra våra egna och jag börjar redan se fram mot många kvällars pysslande och klistrande. vi skall få ut dom till feb, jag vill helst ha ut dom inärheten av alla hjärtans dag. *ler*

  • mrztigger

    silvera: jättefina kort och jag tror jag skall ta en ide och ha så fina kort på alla gäster. porträttkoret alltså.

    skriv sedan och berätta den utförliga beskrivinngen. vill veta allt som man skall täka på och vad man kan missa.. fast njut av tiden en stund först *ler*

  • mrztigger

    fick ett mail från en tjej som ville ha med mig och sambon på svart bruds hemsida. *ler* lite kul. skall svara på lite enkla fråor om bröllopsplanera och så, skicka med en bild co hsen e det klart. det skall vara gaytema och på det viset fick jag förfrågningen.
    lät kul så vi skall ställa upp..

    gott nytt år från mig med!

  • mrztigger

    igår satt vi och planerade igen. vi ändrade om bordsplacering, tog bort lite folk, la till ite nytt. imorgon skall jag sätta mig och börja skriva. jag vil gärna skriva de finaste för hand. vi skall nämligen göra egna kort till de som skall på middagen och köpa till de som bara skal komma till cermonin. vi ska skicka ut dom den 13 feb så alla får sina inbjudningar på alla hjärtans dag!

  • mrztigger

    jag har tårtproblem.. vet inte va jag skall ha! vi skall ha en tårtställning med 3 armar som går i tripp trapp trull.. vet inte om ni förstår men.. iallafall så skall vi ha 3 tårtor och jag vill gärna ha olika. jag älsakr mousse tårtor men det vill inte sambon ha.

    men å andra sidan vill jag ha klassiska tårtor. men jag vill inte ha marsipan lr sugarpaste, sen eftersom det är sommar svettas ofta grädde och marsipan..

    det här får jag snart migrän av..

  • mrztigger

    fast jag vill juh helst baka själv *ler* vi skall få det så billigt som möjligt. pengakassan är rätt så liten och tom *ler* tack iallafall..

  • mrztigger

    vi har varit och köpt papper till inbjudningarna. det gick på strax över 300 kr men det är det värt. det kommer bli fina kort *ler* skall börja skriva dem snart, skall skriva 40 st för hand. vi köpte kuvert oxå eftersom de vanliga vita är så tråkig.a iaf när man har gjort fina kort *ler*

  • mrztigger

    jag börjar få självan... inte för at jag inte vill gifta mig, hade gärna sett att månaderna flyger förbi så stora dagen snart infaller men jag börjar ångra allt!! allt jag planerat..

    klänningen skall jag sy själv men börjar redan tro att jag inte kommer tycka om den, tvivlar masa på den just nu, sen vet jag inte om näbben skall ha lika klänning somn jag lr helt annorlunda.

    kortebn håller vi på med nu men jag är inte nöjd, trots att dom e super fina.

    maten är jag inte nöjd med och funderar på att byta dukning. blommorna skall vi ens börja tala om och frisyren mår jag bara dåligt av att tänka på..

    är det bara jag som har det problemet?

  • mrztigger

    jag tycker inte heller att de skall ha det men sen när alla frågar om det så tänkte jag att det kanske var finare..

    ska nog bara lägga ner en liten stund och vila från allt så det går över. dessvärre har jag 20 inbjudningar att skriva, valde att göra det för hand eftersom skrivaren är pucko. så fort det är gjort skall jag softa ner och tänka på allt anant förutom bröllop...

    ok.. medger att det är omöjligt men jag tänkte lugna ner mig iaf. orkar inte bli en bridezilla!! *ler*

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?