• Lilla Li

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Vi gör det möjligtvis dagen efter - om vi inte åker bort i ett par dagar då. Då gör vi det när vi kommer tillbaka.

  • Lilla Li

    Shiliz: Mmm det är ju sant... Har ni tänkt fotografera er utomhus? Då kanske ni kan använda mycket ljus och facklor. Professionella fotografer brukar dessutom ha med sig egen ljussättning - särskilt om det är mörkt! Annars får ni fotografera er inomhus någonstans. :) Eller under en gatlampa! ;)

  • Lilla Li

    korall: Nej men jag funderar på att anlita dem till att göra en secret box när det börjar närma sig. :)

    Lillstumpan: Kul! Tyvärr var hon sjuk igår så vi möttes aldrig. Det blir nog senare i veckan eller nästa vecka. Hon sa att rimligt inflyttningsdatum för oss är till nästa jul. Hade varit så härligt - tomten är helt perfekt! Precis vad vi vill ha! Får se vad hon har för husförslag bara - vår egen ritning blev lite dyr så hon har ritat om det.

    Tänk bara: bröllop i augusti, bröllopsresa i november, inflyttning i huset i december... :) Det är ju drömmen!

  • Lilla Li

    HAHAHA gissa vad jag precis gjort?! Kristofer kaklar badrummet nämligen så vi har ingen dusch. Så nu har jag tvättat håret i handfatet i tvättstugan. :D Hahaha. Kändes skitknepigt...

    Jag går in och tar ett bord så länge då så får ni två mötas där utanför. ;)

  • Lilla Li

    en dag i juni: Här är adressen till skosidan www.zappos.com Men du måste som sagt kunna skicka dem till någon i USA först, som sedan skickar dem vidare till dig.

    Tack för en trevlig kväll tjejer!

  • Lilla Li

    Shiliz: Jag tror inte han har det tyvärr. Har också försökt leta efter en.

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Välkommen! :) Berätta gärna mer om dig, er och bröllopet.

    Jag funderar på att gå och köpa min ring snart också. Sprida ut kostnaderna litegrann. ;)

  • Lilla Li

    Vi var på fest i lördags och där var en kille vi är lite bekanta med sådär. Han är trubadur och ville ha 2000 kr för att vara trubadur och DJ på bröllopet. Taget! :D

  • Lilla Li

    ;o) Angående att runda av kvällen: vi ska vara på Ester Kök & Bar och har bara tillgång till lokalerna fram till kl 02. Efter det får folk göra som de vill - gå och lägga sig på hotellet om de bor där, gåt ut och festa eller gå några hundra meter till svärmor där hon fixar vickning. Kanske kan ni också ha vickning om ni har någon som bor i närheten?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2