• Lilla Li

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Jag kommer nog lite senare på onsdag! Eller går tidigt. Det beror på. Vi ska tydligen träffa vår kontaktperson på Götenehus efter jobbet där och diskutera om husbygget. Vet inte exakt tid men det får jag kolla upp... Men jag tänker absolut fika med er iaf! :)

  • Lilla Li

    Lillstumpan: Aha. :D Vilka bestämde ni er för då? Vi är intresserade av att bygga på en tomt i Rogberga som de förmedlar, så vi har anpassat huset efter den tomten.

    Mötet blir förresten imorrn, inte på onsdag, så jag kommer vid 19:00 som vi sagt ändå. ;) *velig*

  • Lilla Li

    Igår var vi på Esters och pratade med vår kontakt där. HERREGUD vad jag älskar det stället! Ser verkligen exklusivt ut, men ändå inte snobbigt. Passar PERFEKT i stilen så som vi vill ha det! :D:D:D Så kul! Vår kontaktperson är så himla skön också, han förstår oss precis och har så bra idéer och förslag.

    Det jag tycker är roligast är att min blivande svägerska och hennes man (min killes bror) gifte sig i våras för typ 100 000 och vi kommer få ett (i mitt tycke) väldigt mycket finare bröllop! :D Dyrt är inte detsamma som bäst!

  • Lilla Li

    Shiliz: Vi får ha de röda stolarna om vi själva klär om dem. ;):D Priset är som jag skrev tidigare, 345 kr/kuvert för mat och fördrink, sedan betalar vi typ 20 kr för lättöl/läsk, 30 kr för starköl, 200 kr/flaska för vin, 20 kr för kaffe/te och mellan 48-64 kr för avec. :D

  • Lilla Li

    Vi bjuder på all dricka till maten men sen får de köpa mer i baren om de vill ha.

  • Lilla Li

    Han har bokat sviten åt oss och prel-bokat 15 rum åt våra gäster. Men vi vill inte ha sviten. Den är inte renoverad än och de andra rummen är mycket finare. Så han bokar om så vi får ett vanligt dubbelrum.

  • Lilla Li

    Shiliz: Ingen aning. Vi ska bara informera om det i inbjudan. Kanske inte är någon alls som är intresserad.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2