• Lilla Li

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Ja det känns verkligen jättebra med Esters. :) Tänkte gå dit någon dag och dels smaka på maten och dels gå igenom vissa grejer med honom. Har lite frågor om diverse saker. :)

    Vi måste åka ut till kyrkan nån dag också - har fortfarande inte sett den inifrån!

    Var i Göteborg i helgen och lyckades hitta långsmala kuvert som jag ville ha. Hur bra som helst! Jag ääälskar Göteborg. ;)

  • Lilla Li

    Jag har haft julbak vid två tillfällen redan, det blir en sista gång på fredag eller lördag också. Vi har pyntat färdigt och alla julklappar är inköpta sen länge - och inslagna. :D Nu är det bara en liten gran som fattas!

  • Lilla Li

    Jag har börjat fundera lite över musiken på vigseln nu. Vet inte alls vad jag vill ha. Har ni någon koll på det?

    För det första så vet jag inte vilka psalmer jag vill ha, men skulle nog hellre välja lovsånger om kantorn och prästen går med på det. De känns inte riktigt lika kristna.

    För det andra så vet jag inte om vi kommer ha någon solist. Eller snarare - jag vet att vi inte kommer ha det för det har vi inte bokat och pratat om, men jag funderar på att hyra in en som en överraskning till Kristofer. Och vad ska man då välja för låtar liksom? Fast det känns lättare - där har jag lite idéer...

    Sen vill jag egentligen lyssna mer ordentligt på olika låtar vi kan dansa vals till och andra låtar jag vill spela på festen.

    Mycket att tänka på!

  • Lilla Li

    Ni brudar som redan gift er - eller ni som ska det för den delen - hade ni solist i kyrkan? Vad kostade det? Är det någon ni kan rekommendera?

  • Lilla Li

    Det är inte låtvalet som är problemet. Det har jag ganska klart för mig. Jag bara undrar om vi kanske ska hyra in en solist, vad det i så fall kostar och om någon kan rekommendera någon.

  • Lilla Li

    Tack för tipset! Du vet inte hur mycket hon tar för det?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2