• Hilde

    Äntligen fredag del 7

    Jag åker ju upp till Stockholm då och då Skulle faktiskt vara kul o träffas. Gå ut o äta en liten köttbit med nåt gott i höga glas till ... kanske

  • Hilde

    Du Gable... träffen borde väl åtminstone börja på en fredag ?

  • Hilde

    Hmm jag kollade lite... vår tråds tvåårsdag infaller på en söndag i Mars... man skulle kanske kunna ha ett litet jubileum i den helgen?

  • Hilde

    Roligt! Det här måste ju gå... vi har ju kommunicerat länge o väl nu. Jag får abstinens när jag varit utan er för länge ju!

    I mars är Zilla tillräckligt stor för att vara utan mig lite mer, så jag kan nog sticka iväg o lämna henne med maken.

    I eftermiddags föddes det en liten, liten Chris i Drachten i Nederländerna Min kusin ringde för ett par timmar sedan och berättade att de fått en liten pojk. Alltså har det i min familj fötts 4 barn det här året Många trevliga kamrater för min Zilla.

  • Hilde

    Jag kollade lite på BT trådarna som låg uppe just nu. det finns visst en tråd som har strax över tvåtusen inlägg... vi ligger i bakvattnet i föhållande till den. Den handra handlade tydligen om hur man blir med knodd på bästa sätt ... hö hö... host host... *viskar* j-a-g ... v-e-t ...

  • Hilde

    *bugar o bockar* Tackar, tackar, tackar Anne för ditt fina statistik tillägg.

    Nu ska även jag... vvvroooommma ivääääg ...

  • Hilde

    Nämen vilken tråd dååå ? Nu blev jag ju nyfiken JU !

    Måste bara tillägga att jag sällan gillar frockcoat jag heller... men det finns undantag. A och O är ju givetvis att den har helt rätt storlek och sitter som skräddarsydd på bäraren. Hyrda och icke upplagda med aningens för långa ärmar och lite sluttande axlar m.m. så ser de bedrövliga ut. Blir ju t.ex. ofta så om folk hyr dem.

  • Hilde

    Min svåger var *host* *harkel* inte jättesnygg i sin frockcoat. Såg ut som om han letat i en maskeradlåda. Den hade för långa ärmar, slutade för långt ner på benen och så var den i ett brokadtyg i Ivory. Skulle väl matcha brudens klänning, men den var lite för mörk och gulare för att det skulle gå... Fast det är ju vad jag tyckte... själva tror jag de kände sig jättefina och jag tror nog att många gäster tyckte det var fint... kanske bara jag som är lite tetig i frågan

  • Hilde

    Snygga bilder Rystall! och ja din karl passade utmärkt i sin stass. Ta en karl som har ungefär samma storlek som din och förläng ärmarna minst fem cm och längden vid benen med mnst 10 cm då liknar det vad jag försökte beskriva.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7