• Hilde

    Äntligen fredag del 7

    Nämen här har ni matporrat utan mig

    Jag har funderat vidare på maten och tror jag har hittat lite goda recept som verkar jättelätta att få ihop. Efter att ha läst lite här nu kom jag på att jag nog ska köpa vindruvor också. Kommer se rejält snyggt ut på bordet och är ju alltid poppis.

    Anne på G jag håller tummarna för att du får det långtbortistan som du själv gillar!

    MC kul att se att du hinner aktivera dig här hos oss fredisar lite mer Är ju inte alltid så lätt att hinna in här när man har småkryp och småtroll.

  • Hilde

    Natti Natti Janos Just nu hoppas jag du ligger o sussar sött.

    Ja Anne på G man skulle kunna tro att jag definitivt bor i ett mycket avlägset långtbortistan... men jag bor faktiskt bara i blöj- o gnäll-landet hos prinsessan Zilla.

    MC jag har också varit med o handlat till annan på IKEA Det är svinkul och rejält billigt.

  • Hilde

    Host host... Nys.. nys... *rosslar*
    Lite förkylt den här måndagen. Näb nub blöja o seban bmat.

  • Hilde

    Oj o jag somb vihlle vab med o få jämbt nummber o så missade jag deth.

    Nåja bäbthre lycka nästha gångb.

    Nä nu mera mat.

  • Hilde

    hihi Anne så där är det hos min mamma alltid upptaget för att hon glömt lägga på eller glömt att logga ur från nätet (modemuppkoppling)

  • Hilde

    OOOO jääääää !!! *nynnar Imse Vimse spindel*

    Lilltrollets favorit är Imse vimse spindel. Den går att sjunga i tre komplicerade verser.
    1. Imse Vimse spindel (normal röst)
    2. Bamse bamse spindel ( hög fånig röst)
    3. Pytte pytte spindel ( viskande)

    Nå nu är Hon ute o paddlar runt i gåstolen igen o jag har tid att hälsa på er sköna bruttor o fredagisar. HEJ !!!

    *Janos plåstra om maken försiktigt. Min make behövde plåstras om nyligen, men inte sjutton gick han med på att åka in till sjukhuset med såret... nä det skulle funka o plåstre ihop det hemma. Vad händer? Jo nu har han ett finger som inte funkar som det ska och han får antagligen operera det. Inte hjälper det att man kör med kommentaren "vad var det jag sade" heller. Han kommer säkert vara precis lika tjurskallig om det skulle hända igen. Fast då ska jag vara lika envis o packa ihop karlsloken i silvertejp o köra in honom till akuten så det såååå !!!!!!!!

  • Hilde

    Nepp Gable skulle nog inte köpa. Silvetejp för hyllan det å andra sidan var väl det jag rekommenderade som extra romantiskt inför bröllopsnatten... ni vet låta maken jobba sig fram med bomullstops o aceton för att befria behagen Det är ju liksom det alla brudgummar vill på bröllopsnatten... hjälpa av med hårnålarna, kronan, snörningen.... och... tejpen. Sedan sover nog även den bäste brudgum...

    APG vad har hänt? Jag kan också hjälpa till ... om inte så är jag bra på att röka fredspipa... kan visa hur man gör... liksom...

Svar på tråden Äntligen fredag del 7