• Jupiter2

    Vänner Lund tråd 4

    Fick starta ny tråd! Hoppas ni hitttar hit!!!

  • Svar på tråden Vänner Lund tråd 4
  • Susanne, Lund

    Jag har svårt att hinna fika på helgerna men annars kan jag när som :)

  • Izunia

    Jespers..jag tycker att dina känslor är befogade. Jag hadee haft precis samma tankar som du.

    Enligt sed far tärnor vara gifta. De heter ju da Matron of honour istället för Maid. Sa det borde knappast vara nat hinder. Folk brukar ju heller inte vara sa himla traditionella..oftast.

    Jag kan inte heller fika pa onsdag.

  • Susanne, Lund

    Jasså! det visste jag inte Izunia. Tål att tänkas på... Jag har fått mina uppgifter från min mamma och tog för givet att hon visste vad hon pratade om.
    Det där med tärnor är skitsvårt. Man vill ju helst inte såra nån. Jag tror att det viktigaste är att prata med varann och reda ut känslor o annat.
    Hoppas det ordnar sig Jespers! :)

  • Izunia

    Susanne..välj bara tjejer till tärnor som är dina bästa vänner typ. Det gjorde jag. Den ena var skild, den andra gravid och den tredje singel!

  • Susanne, Lund

    Jo, jag vet. Min tärna är faktiskt min äldsta kompis här i sverige. Vi träffades när jag va 12 år och började skolan här i sverige. Vi har varit bästa vänner sen dess även om vi inte bott i samma stad sen vi va 16. Beslutet känns väldigt naturlig och bra.
    Min bästa kompis som jag berättde om som är gift är min bästa kompis här nere i skåne och vi har kännt varann i 6 år. Det tråkiga är att hon har fått jobb i USA och kommer ha 2 veckors semester nästa år så hon vet inte om hon kan komma på bröllopet. Det måste jag säga känns fördjävligt. Jag menar vill man så brukar man få det att funka men frågan är om hon vill...känns dumt att tänka så men tankarna finns alltid där.

  • jassie

    Hejsan,
    är en nykomling som nyligen flyttat ut på rommelåsen. Skrev en rad och undrade mig över om det fanns någon som planerade bröllop i trakterna till våren och fick tipset om denna länken......

  • jespers darling

    Tack all för era uppmuntrande ord. Nu känner jag mig inte så hemsk som tycker och tänker så här.

    Hon sa att hon eventuellt hade ett annat "uppdrag" åt mig. Att vara toastmadame... Men jag ser inte det som en ära, mer en börda
    Nä, jag kommer nog att tacka nej till "toastmadameriet" och vara en "vanlig gäst" istället.

    Synd att man missar allt det där mysiga som brud och tärnor gör ihopa...
    men men, nu vet man väl sitt värde i hennes ögon

  • Izunia

    jespers...jag haller nog med dig. jag gav en bra kompis ett annat "uppdrag" da vi blev närmare vänner efter jag utsett tärnorna. Det hade kännts som om jag bara valde henne éxtra annars eftersom jag inte valde henne fran början. Och hon blev jätteglad. Men detta känns annorlunda..

  • midsommarbrutta

    Tack för frisörtipsen:)

    En anna fråga som är mer bröllopsrelaterad, vad ska man gå för att kolla på klänningar, kläder till mannen, näbbklänningar och tiaror?

    I Lund har jag bara sett den affären som ligger nere vid clemenstorget. Finns det fler?

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4