• fröken Inghamn

    Bruda i Örebro

    Hej!

    Jag gifter mig 9 juni 2007. Vore kul att träffa någon från örebro och snacka lite bröllopsskit.

    Hör av er

  • Svar på tråden Bruda i Örebro
  • fröken Inga

    Åhhh, låter helt fantastiskt. Längtar ihjäl mig nu. Jäkla kille som ska gifta sig i sommarn. Jag villa gifta mig på vintern, nu måste man vänta hela 9 månader! Nå ja, mer tid till planering i alla fall. En fråga, nej föresten två. Hur dags började vigseln? Hur lång tid tog fotograferingen? Vilken tid lämnade ni festen? Oj, det blev visst 3.. hehe...

  • Johanna85

    fröken Inga

    Hur dags började vigseln?: kl 16

    Hur lång tid tog fotograferingen?: en och en halv timme

    Vilken tid lämande ni festen?: runt halv ett på natten har jag för mig. Var på rummet innan ett i alla fall. (uptäckte då att jag glömt hårborste!!! fick reda ut håret med en kamm...)

  • fröken Inga

    Tack, tycker det är så svårt att avgöra hur lång tid man ska ta till varje grej...

  • Brudivinter

    Hallå tjejer!! Ni som har spenderat bröllopsnatten på ett hotell i Örebro.. Berätta för mig! Vi funderar på att göra det men vill veta mer om pris & så.. Vi gifter oss 30 december. Försökte med nyårsafton först men fick ej boka kyrkan då..

  • Johanna85

    Brudivinter

    Vi spenderade natten på Elite (stora hotellet) Det kostade 1600 kr med mousserande vin, choklad och frukt. Det var en 2-rumssvit. Jättefint och mysigt!

    Nu har Elite höjt priset och jag tror det kostar 1995 kr. Men jag tycker att det är värt det ändå! Vi kommer att fira ettårs dagen där.

    Hoppas att ni hittar ett hotell som passar er! Lycka till

  • fröken Inga

    Johanna. Hur länge fick ni vara kvar dagen efter. Fick ni vila ut eller kastade de ut er kl 12.00?

  • Örebroare

    Jag har bokat elite stora hotellet i Örebro tills nästa år. Det är alldeles riktigt att de tar 1995 kr nu för 2-rumssviten, men det är väl för att de har rustat rummen?

    Till oss sa de att vi gärna fick sen utcheckning (vi fick inget speciellt klockslag) om vi bara sa till i förväg och det ingick dessutom i priset med frukost på rummet om man ville ha det!!!

  • fröken Inga

    Låter ju kanon! Är man trött när man kommer på natten så hinner man med det man kanske inte orkade på natten. hihi

  • Johanna85

    Örebroare

    Vi var bland de första som bodde i rummen när de var nyrenoverade och då kostade de 1600 kr. Så det verkar lite konstigt att de höjer pga av upprustning flera månader efter att renoveringen blev klar. Det kanske är Elite konsernen som har höjt alla sina priser. Men i vilket fall så tror jag att ni kommer att uppskatta det!

    Vi lämnade hotellet innan kl 12 för att vi skulle åka på bröllopsresa. Men jag tror att man får stanna till efter 12 om man säger till innan.

  • fröken Inga

    Vilka andra hotell har vi i Örebro? Kommer på radison och continental...

    E n varning föresten. På radison har de väldigt bra insyn till rummen som har fönster mot innegården. Jag bodde mittemot förr. Såg många fina kändisar där. Anders i moneybrother klädde av mig fram för fönstret en gång. Allt utom kallingarna. Så bor ni där, se till att dra för gardinerna!

Svar på tråden Bruda i Örebro