• fröken Ingham­n
    Äldre 26 Jul 12:21
    18924 visningar
    127 svar
    127
    18924

    Bruda i Örebro

    Hej!

    Jag gifter mig 9 juni 2007. Vore kul att träffa någon från örebro och snacka lite bröllopsskit.

    Hör av er

  • Svar på tråden Bruda i Örebro
  • fröken Inga
    Äldre 12 Oct 09:23
    #0

    I helgen är det bröllopsmässa i degerfors. Det får man junte missa. Hittar dock ingen info på nätet. Någon som har information att dela med sig av?

  • Äldre 12 Oct 09:28
    #0

    fröken Inga - kolla med Zari, Gittan är säkert inblandad!

  • fröken Inga
    Äldre 12 Oct 09:40
    #0

    viktualia
    Tack, de hade info på sin hemsida. :D Det var tur att jag kollade för mässan hålls inte alls i helgen utan 29 oktober.

  • Äldre 12 Oct 09:42
    #0

    fånigt! det är ju EFTER mitt bröllop... jaja... gå dit och ha skoj!

  • fröken Inga
    Äldre 12 Oct 10:02
    #0

    Hehe, Ingen panik. Hittade just en annan mässa som hålls på söndag i söderköping. Lite längre bort än söderköping, men inte för långt bort. 13 mil.
    www.giftaoss.nu/brollopsmassagotasalonger2006/index.shtm

    Kunde ju inte bara sitta hemma på söndag när jag stallt in mig på mässa!

  • Örebro­brud
    Äldre 16 Oct 15:49
    #0

    fröken inga: Var du på mässan? Var den bra?

    Själv blev jag hippad i lördags...

  • Örebro­are
    Äldre 16 Oct 16:58
    #0

    Blev du hippad? Vad roligt! Berätta!

  • Örebro­brud
    Äldre 16 Oct 18:49
    #0

    Det hela började med att de kidnappade mig efter min ridlektion, som jag alltid har på lördagmornar. Jag satt och fikade i godan ro när syrran plötsligt dök upp och jag undrade naturligtvis vad hon gjorde där, men det kopplade inte att det var möhippa på gång förens en av mina kompisar också kom in. När hela gänget hade samlats fick jag krona och slöja på huvudet och sedan bar det iväg till en kompis.

    Där fikade vi och jag fick duscha och byta om till omömma kläder (min m2b hade lämnat en väska med kläder). Jag blev även sminkad, ganska färgglatt om man säger så Sedan fick jag gå upp till smeden Lina i Karslund och med hennes hjälp smidde jag en jättefin krok.

    Sedan gick vi tillbaka till kompisen som hade åkt hem och tagit emot en dam som gjorde två henna-tatueringar på mig. Jag har alltid drömt om, men inte vågat, att göra en riktig tatuering. Jag fick en trollslända på benet och min m2b:s namn i svanken.

    Nu fick jag byta om igen till en hemsk, brun långklänning och en rosa och blå 80-talsblus.

    Nästa stopp var Nerikes dansinstitut där Dermot tog emot och höll en latino showdans-lektion med oss alla. Det gick ju bra ända tills jag skulle leda lektionen...

    Sedan var det dags för ett litet uppdrag på staden. Jag skulle fråga folk om tips och råd om äktenskapet och sedan skriva ner dessa på en lapp. Jag måste säga att det är fantastiskt vad mycket visa människor det finns som gärna delar med sig av sina erfarenheter bara man frågar!

    Sedan åkte vi till en föreningsgård där de hade dukat upp en jättegod buffé med massor av mat och vin. Nu trodde jag att det skulle vara slut på aktiviteterna, men där misstog jag mig. En videokamera åkte fram och sedan skulle jag "leka" mat-Tina. En kompis intervjuade mig medan jag skulle laga ihop något gott av diverse ingredienser de hade dukat fram. Anar att jag kommer att få se den filmen på bröllopet.

    Det var en toppendag! Den var verkligen anpassad efter mina intressen och jag hade jättekul hela tiden Efter en hel dag med aktiviteter somnade jag sött på kvällen.

  • Iriz
    Äldre 16 Oct 19:46
    #0

    Blev du hippad? Vad kul att det blev lyckat! Vi som ska gifta oss samma dag, så nu vet jag att det kan hända mig när som helst. *Hoppas inte*

  • fröken Inga
    Äldre 17 Oct 10:35
    #0

    Vilken toppenhippa! Nåt sånt skulle jag vilja göra!

Svar på tråden Bruda i Örebro