• fröken Ingham­n
    Äldre 26 Jul 12:21
    18923 visningar
    127 svar
    127
    18923

    Bruda i Örebro

    Hej!

    Jag gifter mig 9 juni 2007. Vore kul att träffa någon från örebro och snacka lite bröllopsskit.

    Hör av er

  • Svar på tråden Bruda i Örebro
  • Gerda
    Äldre 9 Aug 11:12
    #0

    Åh, så mysigt i en ladgård! Vi hade en urvacker midsommarfest i en kompisladugård før några år sedan och den var perfekt før brøllopsmys också, har sagt flera ggr att de borde ordna nåns brøllop dær

    Så skønt att ni kan umgås mer igen, vet hur det är med distansførhållande -sambon bodde i oslo 6 mnder innan jag flyttade efter - urtrist att vara ifrån varandra!

    Vi lutar åt mørkrøtt och vitt, vi provade med svart också men det blev så strikt och elegant... som vi egentligen inte vill ha Utan mer informelltstuk på trycksakerna.

    Lycka till med kyrletande! finns många vackra i örebro!

  • fröken Inga
    Äldre 9 Aug 11:18
    #0

    Jo, det blir nog mysigt med ladugården. Den måste fixas upp lite bara. Det vara några år sedan det höll en fest där sist. Behöver en ordentlig städning och ommålning. Men vi bestämde oss för att det känns roligare att lägga pengarna där än de 5000 kr det kostade att hyra dylta bruk.

    Adlers café kommer nog också bli café. Rena drömstället när man ser det från svartån. Hade jag haft obegränsad budget hade jag helt klart valt adlers

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 11:36
    #0

    Ja, jag tror nog att det blir fint vid Adlers. Det är synd att cafe inte är kvar - men iaf bra att Bråtners tog øver før att bevara huset som festlokal iaf. Vi kollade runt på alternativ kring centrala Örebro - men bara lokalhyrorna gick på 5000kr och sedan skulle maten cateras och till vissa städning køpas också. Så vi kollade runt på de alternativ där allt gck i "paket". Har genom andra fester osv ätit maten fr BACatering så jag blev glatt øveraskad øver att just dem ägde Adlers nu.

    Har ni pratat om hur ni ska gøra med maten? Har ni tänkt fixa själva eller catera? Tycker iaf det är riktigt bra att ni satsar på att rusta ladugården ist. før att hyra lokal, speciell stämning blir det där och så är det då redo før fler fester i framtiden.

  • fröken Inga
    Äldre 9 Aug 12:53
    #0

    Jo, vi kommer ordna maten själv. Vi är båda skillsmässobarn så vi har dubbla uppsättningar av familjer. Många som gärna hjälper till. Vi har inte helt bestämt vad vi ska äta. Men för enkelhetens skull blir det nog en regäl buffé. Fördelen med att fira på landet är att vi kan låna nästan allt vi behöver gratis scenutrustning, Bord, stolar, dukar, bistick....

    Vad har ni tänkt äta?

  • Gerda
    Äldre 9 Aug 13:11
    #0

    Det lutar åt 3-rätters, har fått några førslag men ska prata igenom fler när vi träffar dem i september.

  • fröken Inga
    Äldre 9 Aug 13:13
    #0

    najs.

  • Örebro­are
    Äldre 16 Aug 20:09
    #0

    Det var ett tag sen det hände nåt på den här tråden! Hur är läget med alla örebro-brudar?

  • fröken Inga
    Äldre 17 Aug 10:16
    #0

    Fint fint. Ska på min kusins bröllop på lördag och inspireras!

  • Örebro­are
    Äldre 17 Aug 10:20
    #0

    Åh, vad roligt! Säg till om du får några idéer som du vill dela med dej av!

    Är hon med här på BT?

  • fröken Inga
    Äldre 17 Aug 11:30
    #0

    Tror inte det. vi träffas inte så ofta så jag har inte frågat. Hon vet ännu inte om att jag ska gifta mig. Håller det hemligt tills efter hennes bröllop.

    Min styvmor syr hennes klänning och jag klampade in precis när hon provade den för sista gången typ. Jättefin halterneck med broderat tyg på överdelen. Enkel kjol. jätte fin.

Svar på tråden Bruda i Örebro