• S-T

    Polyamorösa brudar?

    Hejsan

    Finns det några polyamorösa brudar här? Dvs. någon som ska gifta sig, men har mer än en parner (är kär i mer än en person)?

    Jag har fästman och flickvän och känner mig lite ensam...

  • Svar på tråden Polyamorösa brudar?
  • Bobou

    "...så har de velat förhindra detta genom ATT FÖRBJUDA månggifte" ska det ju vara...

  • Clobberella

    bobou: mycket möjligt, jag känner bara till principen, inte vem som kom på den

  • S-T

    Bobou:

    Ja, det har jag också tänkt på. Jag vill ju inte att denna lag ska komma till och bli utnyttjad. Å andra sidan tror jag att giftermål också utnyttjas, liksom många andra lagar.

    Men att någon skulle fara illa, för att jag vill gifta mig med flera, nej det vill jag inte. Och att ge länsstyrelsen/soc mer uppgifter genom att kräva att de ska granska familjerna som vill ha månggifte tycker jag inte är ett bra alternativ heller, eftersom det drar deras uppmärksamhet bort från t.ex. utsatta barn.

  • R&F (1/7 2006)

    Då har jag en fråga till till TS, en rätt så personlig kanske, du behöver inte svara om du inte vill:

    Hur gör ni med den sexuella biten? Har ni alltid trekant när flickvännen är i Sverige, eller har din blivande o flickvännen 6 och du och hon var för sig? För du och din blivande har 6 tillsammans (bara ni) när inte hon är här? (oj vad rörigt det blev, hoppas du fattar vad jag menar).

    Som sagt, lycka till med allt.

  • S-T

    Alla kombinationer används! Det är ju trots tre olika relationer, samt en grupprelation, som "underhålls". Varje relation är unik.

  • R&F (1/7 2006)

    Ok, då har jag fått svar på mina frågor. Tack så jätte mycket. Det är sådana som du som gör att fördomarna försvinner. Sådana som du som är öppna och ärliga och inte räds att svara på "dumma" frågor. :)

  • angelici_81

    Chokladtårtan

    hej

    jag tycker det är fel enligt min tro..och tycker jag har lika stor rätt att säga vad jag tycker som alla andra här inne även om det inte är till din belåtenhet.

    sen kan jag tycka det e fel men det betyder då inte att jag går ut och protesterar emot ett sådant förhållande ... utan som jag sagt anser jag detta strida mott allt jag tror på eller rättare sagt HAN jag tror på.

    jag tycker så och tycker jag behöver inte förklara mig mera än andra här inne.

    vi tycker olika..

    däremot vill jag säga till S-T att du tog det rätt..det jag sa och hög inte tillbaka..vilket gör mig glad..att du kan fösöka se det posetiva..ler.. typ afrika..kanske finns det något kallare land som har flergiftemål!?!?

    USA då dom har ju sånt...har man sätt på dokumentärer i alla fall...ler.

    detta är inte mitt ämne..men frågar man inte eller uttrycker man sig inte kan man inte få svar..och på så viss lär man sig inget..

    jaqg kanske kommer i framtiden att se detta som ni andra...

    lycka till i alla fall

  • Chokladtårtan

    angelici_81

    Du får ju tycka vad du vill. Jag har dock svårt att förstå hur man kan fördömma något som inte skadar någon.

  • angelici_81

    Chokladtårtan

    tack för att du ger mig tillåtelse att tycka vad jag vill...ler

Svar på tråden Polyamorösa brudar?