• Brud 2008

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Mysan 98: ni har precis samma problem som vi fast tvärtom :) Om jag får fråga... Är du aktivt troende, eller är det mer att det är tradition?

  • Brud 2008

    Jag skulle nog räkna dig som aktivt kristen ändå även om du inte går i kyrkan regelbundet, du verkar ju ändå fundera på det en del. Och jag förstår att det känns naturligt för dig att gifta dig i kyrkan. Anledningen till att jag frågar är bara att min M2B inte tror på gud överhuvudtaget, han bara tycker att det hör till vår kultur, medan jag känner det som att jag utnyttjar de som faktiskt tror på gud genom att använda kyrkan bara för att det är en "fin lokal". Hade han varit troende hade det inte känts lika konstigt. Det är alltid kul att höra hur andra har löst sådana konflikter :)

  • Brud 2008

    Mysan98: Vad roligt det där med att nästanträffas, precis så har det varit för oss också, det känndes nästan som ödet :)
    Men det är spännande att höra hur du tänker, det känns bra att höra kommentarer från folk som tänker helt olika här på bt, det gör det lättare att bli säker på sitt val. Jag känner mig mer bekväm med att gifta mig i kyrkan efter att höra om andra par som har samma lilla "dilemma" :)

  • Brud 2008

    Era "nästanträffar" var kanske lite mer roliga än våra... Vi åt i samma matsal i två år på gymnasiet (min skola hade ingen så vi åt på hans skola), och så har vi redigerat film i samma studio ungefär samtidigt.
    Vi har också funderat lite på tostmaster, min mamma föreslog min kusin och hennes sambo eftersom de har gjort sånt flera gånger tidigare, men vi umgås inte så mycket med dem... men vi får se :)

  • Brud 2008

    711 dagar låter ju jättelite, jag som har tyckt att det är jättelång tid kvar :) Då är det mindre är 700 dagar för oss... Bäst att inte säga det till min stackars fästman så att jag inte skrämmer honom ;)

  • Brud 2008

    Jag har faktiskt också "bokat" frisör redan, även om hon inte vet datum ännu, en kompis som är frisör ska fixa min frisyr.

    Jag kommer att vara 22 och han 23 när vi gifter oss, vi fyller också år sent :)

  • Brud 2008

    Välkommen hit Systeryster2! Hur långt har ni kommit i planeringen? Vi har inte heller satt något datum ännu, men det gör vi nog snart :)

  • Brud 2008

    MrsNyberg2B: Jag har också tänkt på det, vi blir ju fler varje vecka nu :) Och snart kommer vi inte att vara galet tidiga längre!

  • Brud 2008

    Åhh vad avundsjuk jag blir på er som ska på bröllop ;)
    Själv hoppas jag på att någon av mina kusiner ska gifta sig nästa år, men det ser mörkt ut på den fronten...

  • Brud 2008

    Det var inte så dumt ändå ;) Men visst vill man ha lite inspiration till festen...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!