• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hoppsan hejsan, nu har visst vår tråd stängts för svar. Tänk så fort tiden går när man har roligt!

    Så kom tillbaka nu alla 2008-brudar, och välkomna alla nya!

    Länk till gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1592119.html

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!
  • MrsNyberg2B

    Jag har nog inte heller varit på något familjebröllop sen 1997.. Nu när jag tänker på det.. Däremot vet jag ju att några kusiner har gift sig sen dess.. (djungeltelegrafen, ni vet) Det är bra att det är så, för då vet man att man inte behöver känna någon press på sig att bjuda dem, som knappt vet vem jag är och omvänt..

    Har hittat en tänkbar inbjudningskortstapet här hemma.. Perfekt i färgen, så jag måste nog skaffa hem lite annat papper så att jag kan testa runt lite och hitta bra alternativ. Idag är det exakt 1 år och 8 månader kvar!!!! :)

  • Mysan98

    MsNordqvist: Hahahah.... Ja ja bättre att tipsa om sidan en gång för mycket än en gång för lite.

  • Mysan98

    Har så fruktansvärt mycket annat för mig just nu så jag har inte hunnit tänka så mycket bröllop känner jag!!! Men jag läser det ni andra skriver i alla fall :)

  • Pumpkin

    Mysan: Vill ju bara att alla ska se min fina hemsida

    Kommer att använda bloggen på sidan dagligen (typ i alla fall ) och skriva om mina tankar och så, så är ni nyfikna är det bara att kika in där

  • June20

    Väntar på att våran websida som skulle fixas gratis ska bli klar..men får nog änta ett bra tag till tyvärr dem verkar upptagna med annat som en ev flytt till England helt plötsligt. Men jag har inte större förväntningar eftersom dem grö den gratis som sagt.

    Vi har också tittat på ett café som ev vigsellokal...har dem där valvtaken som ja dreglar på hela tiden! HAHAHA...är galen i!
    Verkar trevliga ialf när man frågade om saker o ting. Hmm hoppas mera där ialf.

  • InaHjärtarAdam

    June20: har för mig att jag läste att du hade övervägt att ha er bröllopsfest på ching palace. har du pratat med dom om vad dom skulle ta för det och sådär? jag är nämligen också intresserad av det stället...
    sen läste jag nånstans att du var intresserad av att bygga dockskåp om jag inte blandar ihop... på "liten karin" i haga finns massor av såna grejer! jag var där i söndags:)

  • blivandefruandersson08

    MsNordqvist fin första gången jag kikar på den :)

  • June20

    InaHjärtarAdam

    Ooookej! ska någ ta mig en titt hos dem där på Liten Karin...hade nämligen tänkt mig en liten promenad inne i Haga rätt snart ändå :) så hiiiiiiimmla trevligt område!

    Uhmm Ching? jasså hette det så? hahaha trodde det var China...Uhm nej vi kom fram till att det kommer nog inte gå där eftersom dem lär ha restaurangen öppen på kvällen för ordinarie gäster och vi ville inte dela restaurang med andra samt vi ville ha dansutrymme o spela musik så då kommer vi störra ev andra gäster.
    Jag hade sett en gammal gamal svart vit bild på vad som fanns i dem lokalerna förr i tiden-en bar med mönstermälade valvtak, tror det var allmoge stil. Därför blev ja nyfiken på vart i GBG den lokalen fanns o så räknade jag ut vart det var men det visade sig ju att dem har nu vitmålat taket och målat äklig peach-färg o brunt på andra detaler i lokalen.
    Så tyvärr gick den lokalen helt bort o vi iddes inte ens fråga om kostnadsförlsag eller annat. Tyckte även att deras mat var lite smaklös o fettigare än andra "kina" restauranger vi vart på i GBG.
    Det var hela historien! :)

    Vi kom på en annan lokal ev för vigsel men har nu fått kostnads förlag för en endast en vigsel där (har också valvtaken) men det hade kostat 4300kr för lokal,snittar o jordgubsvin för 20 pers o då bara en vigsel. Så det blri nog inte den heller. Väntar just nu på kostnadsförslag från ett annat ställe med. Hoppas för allt guld i världen att dem inte e lika dyra för sådan kort tid. Den e verkligen "perfekt" nämligen.

  • blivandefruandersson08

    Thailands brud läst lite till och från ang din klänning från kina är nu nyfiken hur ser den ut har du bild på den från oginalet till din kopia?

  • Thailands brud

    blivandefruandersson08:

    Ja min klänning har nu anlänt! Dne var JÄTTE fin i tyg och sömnad men för liten . Både snörningen och blixtlåset är alldeles för korta för att man ska få en så snäv modell på sig överhuvudtaget...tyvärr. Men jag ska lämna in den till en sömmerska och be henne förlänga dragkedjan med 30 cm till. Det roliga är att dom har inte klippt av dragkedjan där den slutar utan låtit en resterande bit på ca 30 cm hänga kvar, precis som om dom fattade att man aldrig skulle kunna komma i den utan att förlänga den....?!?

    Tyvärr har jag inga bilder än, har varit stressigt här nu ett tag. Bilderna blir ju inte så bra heller eftersom jag som sagt inte kan få den på mig, bara en häng bild blir ju ingen hit. Tyget var helt klart över förväntan och den var sydd i tre lager med stålbyglar för bysten. Väger hur mkt som helst! (cac 2 kg).

    Men jag kontaktade säljaren ang detta och dom har betalat tillbaka halva beloppet för den vilket tacksamt mottogs.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!