• pov

    Vänner Lund tråd 3

    Dags för ny tråd igen....
    Alla brudar i Lund med omnejd är hjärtligt välkomna ;)!!!

  • Svar på tråden Vänner Lund tråd 3
  • Izunia

    Jag tror att pov gav henne lite extra för all körning!
    Jag ska ocksa ha lösögonfransar! Vill flörta lite med ögonen! :)
    Jag ska ha väldigt sotiga och mörka ögon. Sa det blir mest svart och även lite guldig skugga skulle jag tro. Och neutrala läppar.

    Hur ska du ha det?

    Bebop! The best of luck!!!!!!!

  • gabbiz

    Izunia:

    Jag sa att jag nog vill ha brunt och guld. Vill inte ha för sotigt, och också neutrala läppar, ser ju ut som en prostituerad med rött eller mörkt läppstift.. ;) Eller så är det en vanesak. Jag har ju guldtiara och guldsmycken och ivoryklänning i lite gammaldags, romantisk stil (tänk Sagan om Ringen, Éowyns vita klänning med ärm), så sminkningen får inte vara för dramatisk. Ja, jag har ingen aning om hur det blir, men hon är säkert så duktig att hon ser precis vad som kommer att passa mig. *hoppas* :)

  • pov

    Gud va ni har varit flitiga!!! Är det för att det börjar dra ihop sig???

    Nån som ska till Hammarlunda på bebops vigsel?? Jag smiter dit en sväng, bor ju i närheten. Är så nyfiken på hennes klänning...
    Hoppas provsminkningen blir bra!!

  • Jupiter2

    Jo, nu har jag sminkats! Antar att Izunia sitte rjust nu och blir sminkad. Det blev inte alls som vi tänkte från början eftersom alla färger försvann på mig... Är ganska van vid att jag måste köpa jättestarka färger för att det överhuvudtaget ska synas. Så i stället för ljust pärlemorskimmer blev det mer åt det guldiga hållet med lite mörka, dova färger. Jättesnyggt.
    Nu ska jag nog till IKEA och köpa värmeljusstakar och lite annat smått och gott.

  • Izunia

    sa nu är jag ocksa färdig. Hon berättade om dig jupiter att inga färger fastnade...

    Pa mig fick hon ocksa mala till hela tiden för att jag ville ha mörkare. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig dock..:( Jag hoppas det blir bättre pa dagen da allt kommer pa plats. Trodde faktiskt hon skulle sminka mer än ett öga..

    Sa här ville jag ha det:

    groups.msn.com/WeddingIsabelleAndrew/haruppsttning.msnw&PhotoID=246

    Nä nu blev jag riktigt ledsen när jag tog kort pa mig själv.....:(

  • gabbiz

    Ja, det ser lite skumt ut att vara provsminkad på bara ett öga, men jag tror faktiskt att det kommer att bli en bra helhet på den stora dagen. Det blev brunt och guld som jag tänkte mig, och vi pratade lite om läpparna så jag ska köpa ett ljust läppstift/läppglans. Jag fick en koppareyeliner på också som var grymt snygg. Jag har förhoppningar om att vara riktigt snygg på bröllopet..

  • Anna25

    Chai: Nej, gästerna betalar inget för att gå in på kulturen. Dock betalar vi hyra 4500 för kyrkan + 800 kr för att det är efter stängningsdags och vi har en vakt som vaktar så att ingen annan går in. Men vi hade redan fallit för kyrkan innan vi visste att det kostade, så... Just det, måste ringa prästen! Ert val låter jättebra, minst lika bra som en kyrka!

    Gabbiz: Tack, då ska jag kontakta konditoriet efter att de öppnat igen. Men det räcker väl? Vi gifter oss ju inte förrän den 21 oktober.

  • bebop

    Jag är gift!!!

    Vilken underbar gårdag!
    Lite regn i brudkronan blev det allt, men precis när vi anlände till kyrkan kom solen. Jag skrattade mig igenom hela dagen. Fällde inte en enda tår, utan kände mig bara sååå glad! Allt var super! Fotograferingen, kyrkan, gästerna, maten - allt!
    Ja, en timme innan vigseln ringde förstås kantorn och berättade att han glömt noterna hemma, så vi fick byta ingångssmarsch. Men det ska inte gå helt smärtfritt, som min svärmor sa...

    I morgon åker jag till Bornholm med min MAN.

    pov

    Daniel tog 300 bilder av oss, så jag hoppas att det finns ett par bra...Kan man få se något foto på er?

  • Jupiter2

    Vad härligt! Grattis! Det börjar bli många fruar här inne nu!

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3