• bebop

    Vänner Lund tråd 3

    hej! jag har hittat hit!

    Var ska vi fika på torsdag? Jag har glömt att kolla med m2b att vi inte har något annat inbokat, men jag tror inte det.

    pov, vill du ha skjuts om du (och jag) ska med? Jag messar när det närmar sig.

  • bebop

    hej tjejer! Ni har verkligen legat i. Det tog mig typ en halvbtimme att läsa igenom tråden... Hahaha

    Gud, vilken vecka! Hoppas att ni fick mitt meddelande om att jag inte kom på fikan. Mitt internet har varit nerkopplat hela veckan och min bil är paj osv osv.

    Åhh, jag vill verkligen höra allt om bröllopet pov! Vilket fint väder det var!

    Själv var jag fadder på mina systersöners dop i lördags och fick testa att gå ner för gången under ingångspsalmen. Kändes lite pre-bröllop!

  • bebop

    Jaha, då är pov fru och på väg till Egypten... Wow! Vem är nästa kvinna? Är det Jespers 1 juli?

  • bebop

    Halloj!
    Har precis registrerat in mitt sista betyg

    Körde förbi povs hus. Det ser inte ut som om de är hemma. Skulle de vara iväg två veckor? Eller njuter de bara av att vara nygifta?

    Kan inte fatta att jag gifter mig om en månad! :-O Jag är coollugn. Har precis tillfrisknat från värsta magsjukan - så risken att åka dit igen om en månad måste vara typ en på siljonen - nu är det bara att tuta och köra.

    I morgon är det vardag igen - hoppas Millans ringer snart och säger att jag ska komma och prova klänningen. Jag ska ta med kamera och fotografera den så att jag kan visa en bild på nästa fika!

    Izunia - jag är rätt nöjd med mina naglar, men det känns som om pekfingernaglarna alltid har en tendens att vara kortare än de andra. Tycker du att jag ska stärka dem (med siden eller vad man nu gör) så att jag kan vara med säker på att ha snygga naglar till bröllopet?

  • bebop

    Ah! Hur tycker du att jag ska göra? Bara vara allmänt försiktig?
    Finns det ingen mirakelkur för perfekta naglar? Det är ju sååå trist om jag lyckas hålla dem snygga nu, och så flisar sig ett par dagen före bröllopet. Kan man inte stärka dem på något vis?

  • bebop

    Izunia - du är mitt dåliga samvete

    Gelförstärkning. Intressant. Gör jag det själv eller hos NÅGON som kan sånt?

  • bebop

    Jag ska börja med regelbunden manikyr på direkten! Sen får jag nog boka hos dig med...

  • bebop

    Ninni75

    Välkommen!

    tjejer Hur var fikan? Jag hade tänkt åka in, men så spydde Ebba i grannens pool... Det visade sig bara vara en rejäl kallsup, men jag vågade inte chansa. Jag var riktigt sugen på att höra detaljer från povs bröllop.

    Har du fått fotona än, pov? Vi ska ju också ha Daniel. Är lite sugen på att se dem.

    Har fortfarande inte hört något om min klänning. Borde den inte ha kommit nu? Ska in till stan på torsdag och lämna in ringen och då tänkte jag att jag skulle kolla klänningen samtidigt. Nästa vecka ska jag till frissan och diskutera frisyr + tona håret. Det börjar närma sig!!!

  • bebop

    Nu verkar det som om jag får agera språkpolis Hon kallas väl NYBLIVEN Lundabo? Även om hon säkert är nyfiken med.

    pov

    Säg till när du fått fotona. Jag vill sååå gärna se dem!

    Smycken, ja. Jag har inte bestämt mig än. Jag har sett ett par ursöta örhängen på PILGRIM som jag tror att jag vill ha. Små hängande hjärtan i guld med rosa stenar, men mer vet jag inte. Jag går ju lite och väntar på klänningen...

    Jag ska ha en bustié. Tycker ni att jag ska ha halsband eller inte? Jag har ett pärlhalsband och dessutom ett stelt guldhalsband som är gjort av samma juvelerare som gjort min ring. Ska jag ha något av dem, kanske?

    Dessutom vet jag inte om jag kanske måste hitta en bolero eller sjal. Det är ju ursvårt när jag inte har klänningen än!

    Nu är det bara 23 dagar kvar!

  • bebop

    Kommer precis från stan. Har lämnat in ringen för gravyr. Var inne och pratade med Millan. Klänningn har inte kommit än, men hon sa att det är lugnt. :-O Jag hade tänkt och köpa den tiaran jag bestämt mig för.Grundplanen var att vänta tills jag får klänningen, men eftersom jag ska till frissan på onsdag tänkte jag ha med den dit då. Nu är tiaran slut! Millan sa att de ska få in fler... men de hinner kanske inte komma till onsdag. suck.

    Nu har dessutom Peter kommit på att han nog vill ha någon slags guldig väst och inte en bordeauxfärgad som vi först tänkt. Han har fortfarande inte fixat väst, skjorta, plastrong och skor... Jag tänkte vara lite cool och låta honom ordna allt själv, men nu börjar jag bli lite orolig.

    pov
    Berätta om smyckena!

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3