• Ell

    Finländska brudar!

    aquawoman: glömde skriva att idéerna om värmeljus i urgröpta äpplen var ganska bra, för ett höstbröllop! Och mosslöpare med ljusburkar på, det låter supermysigt!! Jag håller på och försöker samla inspiration och komma på vad vi ska ha för bordsdekoration, vi har några vaser/glas i form av hjärtan, som vi ska fylla med silverfärgat dekorationsgrus och ha ett färgat värmeljus i varje. Men utöver det vet jag inte... :)

  • Ell

    ASG: förlåt, jag upptäckte nyss att du skrivit tidigare i tråden också. inte lätt att komma ihåg alla nick! :) Hur långt har ni kommit i planeringen?

    Idag slog det mig att det är ju bara maj kvar, sen är det sommar en månad, sen är det semester en månad, och sen är det plötsligt bara en månad kvar till bröllopet!! Hjälp! :D Nej men allvarligt, det känns som om man inte kan tänka "det där gör vi senare, vi hinner ju nog" så länge till, förrän man plötsligt inser att det inte finns något "senare" längre. :)
    Jag är annars en sådan person som gör allt i sista minuten, men jag tänkte bryta mina vanor nu när det gäller en så viktig sak som bröllopet. :)

  • Ell

    Jaha, Lordi kom vidare till finalen, om någon har missat det. :D

    aquawoman: favorittrådarna sparas ju i "mina favoriter", därifrån hittar man dem lätt när man är inloggad. :) Tack för alla jättefina länktips du kommer med, var hittar du allt?! :D Och, ja, jag är också smått beroende av BT...eller inte bara BT, utan av internet i allmänhet. :)

    Sunflower_Girl: välkommen till vår ankdamm. :) Du är väl den som gifter sig först av alla här på denna tråd, om jag inte har fel? Jag kan tro att du är nervös, vågar inte tänka på hur nervös jag kommer att vara när det "närmar sig!" :) Har ni mycket kvar att göra ännu?

    Äntligen fredag!!! :)

  • Ell

    aquawoman: ja jag känner igen det där med att sambon går och fixar en massa på datorn som man inte får gå och ändra tillbaka... min sambo är en riktig "datanörd" så jag brukar inte ens försöka säga emot. :D

    tindra star: välkommen hit du också! Ju fler vi är tillsammans... :)

  • Ell

    Hej!

    Jag har också blivit uppfostrad att inte heja på Sverige, men jag är totalt ointresserad av sport, så det är ingen skillnad för mej. :)

    tindra star: vi bestämde datum i februari, vi gifter oss i början på september. Innan vi bestämde datum hade vi bara "grovplanerat", alltså funderat på hur många vi ska bjuda och ungefär när bröllopet skulle bli av. Men jag såg en tråd för några dagar sen, där det var nån som skulle gifta sig 2011, och funderade på inbjudningskort redan nu. DET är att vara ute i god tid, må jag säga! :) Man hinner nog planera på några månader om det krävs, men det kanske inte är så kul om man måste stressa med allt. Men i större städer kan det vara viktigare att boka lokal, frissa, fotograf m.m. länge på förhand.

  • Ell

    Sunflower_girl: jaså ni ska ha festen på FöusFinEss? Mina föräldrar bor ca. 500 m därifrån, så förr på somrarna var vi ofta dit o köpa lösglass. :D

    aquawoman: det nya färgtemat låter jättefint! Lite ovanliga färger, och det är ju det som är bra, det är något alla kommer att märka. Vi hade först tänkt ha blått och vitt eller blått och silver, men sen tänkte vi att det är så vanligt, så det blev ljuslila och vitt istället. :)

    Gubben o jag ska ut och prova vigselring på tisdag. Jag vet ungefär hur jag vill att min ring ska se ut, det gäller bara att hitta den. :D Ska era blivande män ha någon vigselring? Min funderar på att också ta en till ring, det skulle vara ganska roligt. Men å andra sidan blir det ganska dyrt, han tycker att jag hellre får välja en dubbelt så dyr ring och han kan vara utan. (är han inte gullig) :) Men vi får se, jag tror ändå inte jag kommer att välja en så dyr ring.

    Har ni andra valt era ringar redan?

  • Ell

    Listan får fortsätta då:

    - lyckligastebruden, 9/9 2006, Vasa
    - Ell, 9/9 2006, Jeppo

  • Ell

    Hej allihop!

    Usch vilket trist väder det är idag, regnigt och kallt. Till råga är jag tvingad att jobba heldag idag, när många andra är lediga. :(

    Vi är ju rätt många här i tråden (fler än de som hittills skrivit på listan, om jag inte minns fel) . Bra idé av lyckligastebruden att göra en lista, så att även de med dåligt minne (som jag) kan ha lite koll på vem som är vem. :D

    Igår satt jag och ändrade lite på vår bröllopshemsida, jag har inte orkat göra något på den på länge. Det enda som saknas nu är lite bilder, det får jag tänka på senare.

    Finns det någon annan här i vår tråd som har en bröllopshemsida? *nyfiken*

  • Ell

    netateta och alla andra:

    hemsidan finns för allmän beskådan på
    personal.inet.fi/koti/inel

    det tog ungefär 5 timmar att göra den, så ta det med ro om ni hittar något att klaga på. :D som sagt, flera bilder ska vi försöka lägga in så småningom. :)

    På tal om psalmer, vet någon vilka psalmer som är de vanligaste på vigslar? Jag är urdålig på psalmer... :( vet inte hur man ska kunna bestämma sig för någon, när man inte känner till någon alls. :)

Svar på tråden Finländska brudar!