• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    lillithsmamma:
    Vi kommer att vart ihop "på riktigt" i nästan 3år.

    Ja fort o fort för 3 år sen tänkte ja att det bästa e nog att var ihop ett bra tag kanske minst ett år innan flyttar ihop o att man sen bor ihop ett tag. Fölovad i kanske 2-5år o sen gifta sig för att vara på säkra sidan typ o spec för ev barn som också ska komma efter bröllopet(ala old style).
    Men nu har ja faktiskt en sak o erkänna...2år efter dessa tankar träffa ja m2b o allt(nästan allt) vändes åt ett annat håll. Vi träffades i April nånting....blev ihop 3e Sep o ja flyttade in hos honom Okt! :/ FORT???? eeeeeehhh...Ibland vet man att personen är spec o nu är det faktiskt rätt person också!! :D
    Jo o så tänkte han ju fria på 14e Feb i år då men eftersom han e student o har CSN så sa Guldfynd nej trotts han kunde betala 1/3 av summan direkt. O han tjalla va "elaka" de var mot honom till mig så nu vet ja ju om det hela o har börjat planera! Men han får fria ordentligt senare i sommar el så.
    Det enda som inte förändrats i planen e barnen, jag vill faktiskt inte ha några förns ja passerat 30(nu 26) samt vi får se hur vårt läge ser ut då med ekonomi etc Vad vi har för oss då o jobbar med. Jag e inte heller redo i huvet för en sådan sak-tänker fortf skrickande bajsmaskiner som kostar pengar så jaaa såna saker får vänta lite till hehehehe...Kanske händer att ja ändrar mig senare som sagt men inte just nu ialf orättvisst mot oss o mot dem med i våran status just nu. Sen vill jag att vi ska ha lite mera "oss bara tid" efter bröllopet.

  • June20

    Nä nu hade ni sprungit iväg mera än vanligt! ja fick läsa hela sidorna 37-48 :O :O

    Kan säga att klänningrana var fina ;)

    Kul idé med tapeter nästan att jag vill ha det själv men har nu nöjt mig med min egen idé med papper från panduro o räknat budgeten efter det med så nu får det vara så hehehe
    Annars kan ja rekomendera:
    www.engelskatapetmagasinet.se
    i GBG för dem som bor här el i närheten.
    Kanske man kan beställa nån katalog över nätet ev också.

    Jag tror vi nu har bestämt:
    *Vigselplatsen after all (ska kolla upp en liiiten detalj först).
    *Inbjudningskort idén e klara i sig (utom texten och stilen på texten jag ska skriva, antingen Goth el nån sorts snirklig skrivstil med överdrivet på visa bokstäver).
    *Klänning(ej beställd).
    *Blommor(ej beställda och jag ska bara köpa blommorna o sen göra buketten själv).
    *Bordsdekorationer-candelabrar med kristaller etc.
    *Färgtemat.
    *Resan ska gå till Sorrento.
    *Hans kläder -har kavajen/byxorna o västen redan(ska sy in en väst jag hittat och sy en pastong åt honom samt hitta ett par skor och en skjorta med "flik krage").
    *Gästlistan.
    *Tillverkat corsage samt små dekorationer att sätta i buketten(hemmagjort med hjälp av Panduro, corsage blomma o trollsändor).
    *Skrivit en önskelista och tror det räcker nu med ideér åt gästerna.
    *Köpt mina skor, väskan o en vas som buketten ska stå i på festen.
    *Sammlat bilder av andra brudpar hur dem gjort fina bilder som jag ska visa en ev fotograf.
    *Bestämt vart tårtan ska köpas.

    Thats it så långt tror jag....fotografen har vi diskuterat lite o kan ev f gratis utom resekostnader o vi har funderat på o bjuda henne(vi känner henne inte personligen) på maten med.
    Sen står jag o väger lite på 2-3 festlokaler vem av dem som ska få äran att bli anställd av oss, väldigt många festlokals anordnare som inte verkar vettiga med varken tider,priser el annat X vet vad!

  • June20

    sorryyyyyyyyyyyyyyy såg inte så stort ut när jag skerv det i rutan :/

  • June20

    Helmborn2B:
    Hade du hittat nån klänning på nätet som du ska kopiera el ta bitar av? kan man få se ev isfl? ;)

  • June20

    Pannkakstårta:
    intressant val av nic hur kommer det sig? ska ni ha sån tårta på bröllopet? ;)

  • June20

    Helmborn2B:
    Jo äntligen fick jag mail, ja skickade ju till restaurangen eftersom dem tar hand om mat/lokal men det hade tydligen hamnat till fel person ialf?! hur vet jag inte? Men hon som svara var väldigt trevlig av sig. E väldigt förtjust i det hotelet för det e så gammalt. Men vi får se med kostnaderna annars e det väldigt bra reklam för dem till våra gäster att också bo där.

    lillithsmamma:
    Han säger jämt du ska inte köpa blommor o ta hem det är min uppgift! Men kommer det några? näääää...bara engång kom det o det var pga att han gjorde bort sig o var väldigt elak. Så han blev straffad o kom krypandes. Annars brukar han enbart springa o köpa marabou el gaisha åt mig...börjar undra om han vill göda mig istl? :P

  • June20

    Mysan98:
    jo jag blev också irretard över det dålig sida igentligen isfl men dem gör väl så för att folk inte ska sno deras bilder el nåt.

  • June20

    Pannkakstårta:
    inte än i sommar ska det hända nåt i förlovnings stil, hans jobb inte mitt hehehe

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2