• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Ja då var det India på min dator smöärm så blir bokstäverna så ihopklämda så det ser ut som Indra.

    Jo ja förstår ju det också att han hade fått ha så med men det e inte så vanligt att han väljer hennes namn o det kan ja garantera att min inte lär göra, han e för ego för sådant verkar det som. Mår verkligen dåligt över det hela, som det ser ut nu verkar det som att jag lär få skaffa ett eget namn o då kommer jag tyvärr känna att vi inte hör ihop helt som det borde vara. Har tom frågat vad han själv tycker om dittan o dattan eftersom han "vägrar"ändra på något men han har ingen uppfattning alls om något, känns bara som om det är jag som vill/tänker gifta mig 2008 nu eftersom han knappt ens visar intr för något med bröllopet mera-mest jaha det e ok/fint o slutar lyssna spec när det komemr til namnändringen.
    Funderar på att säga nej till frieriet nu om han inte angagerar sig alls.

  • June20

    För att jag kan inte ha hans namn när ja ska söka jobb för det slutar på "vich" och det är större chans att jag får jobb med något annat mera accepterat. Det kanske bara handlar om 15% hit el dit men eftersom jag redan har många motgångar imot mig med långtidsarbetslös och whiplash ger det mig ännu sämre chanser för jobb.
    Det hela hjälps inte med att jag har ett utländskt förnamn, hade jag hetat Linda/Maria/Susan el annat väldigt svenskt skulle jag inte bry mig lika mycket o antagligen tagit hans. Men nu kommer det se ut som jag kommer utomlands ifrån och inte uppvuxen här.
    Efter 26år tycker jag fortf det är jobbigt för det finns mera saker som ligger bakom men jag orkar bara inte skriva det här.
    Tom gått så långt att ja ev funderat på ibland att byta förnamnet men kan vara svårt att lära sig reagera när nån ropar det nya.

  • June20

    Jag vill helst klara av denna namn sak så fort som möjligt för jag vill inte göra det sista minuten så inom detta år är slut tycker jag det borde vara bestämt ialf. Spec eftersom jag mår dåligt av flera orsaker. Det spelar roll för mig som person också inte bara arbete ialf när det kommer till mitt förnamn.
    Sen vet man aldrig om jag skulle vilja söka ett nytt jobb efter det, då blir det samma problem igen.

    Jag vet att jag låter super nego men jag ser mest det som praktiskt o realistiskt för det är sån jag är och uppfostrad till. Samt jag gillar inte att lämna något åt till "imorron" om det inte gäller dammsuga el diska HAHAHAHAHAHA....
    Jag ska diskutera lite med min mamma på Söndag för då ska vi stå på loppisen på Heden här nere i GBG. Får se vad hon tycker om det hela, blåser jag supricen för henne med giftemålet el ej bryr jag mig inte om längre jag behöver mera nån att prata med än en överraskning.
    Min tärna har jag redan pratat med och hon instämmer med "vich" biten och jobben.

  • June20

    Chokladtårtan:
    HAHAHAHA hmm går nog inte då hans efternamn slutar på ändelsen som låter som "vich" alltså det låter som du säger ordet Witch - Häxa. Svårt o lägga in Set där hahahaha men bra idé ändå...man kanske kan göra något annat med annan bokstan men helst hade ja klippt bort själva vich delen, det ä den som stör liksom.
    Kul idé ialf nån som va full ;)
    Har bett honom o tänka på saken ang klippa av ialf för nu får han ialf hjälpa till lite o inte va så ego.
    Själv trodde ja han skulle tycka det var mera av intr/finare/romantiskt om vi hade samma namn så vi kände mera att vi hörde ihop men verkar inte så. Får se hur lång tid det tar honom o tänka på saken, han har ett mycket "lätt huvud" o glömmer saker lätt/snabbt oavsett vad det e...jaaa som att leva med en ego 5 åring ibland....;)

  • June20

    Ja Läckö är jätte fint där var jag förr förra sommaren. Kan rekomendera smt det är inte så himmla låmgt in sen med bil att åka till ev hotel.

  • June20

    Cartesia:
    SUCK! va patetiska dem är sperlar roland vilka det är som gifter sig då....gulligt o kalla sin partner för frugan oavsett vilket kön man e själv liksom.
    Kan du inte be personen som "viger" er att bryta lagen lite då? ;) Ooooo så farligt det hade vart o vem skulle tjalla på honom/henne för det?

  • June20

    Cartesia:
    GBG och är 26 nu och han 26 fast stakarn fyller 27 Dec så igentligen blir han 27 då hehe...man får inte nämna sådant han tycker han e gammal ;) själv slutade ja fylla när jag blev 24 men jag tar gärna imot presenter fortf ASG* ;)

  • June20

    lillithsmamma:
    Det är då man undrar varför har ens dem killarna friat? el ens blivit fölovad med henne? Spec den sista då...va fan tänkte han med igentligen hon måste känna sig så liten o utkastad för alla att se ner på, skämmas inför sin familj också. Fast igentligen borde hon inte eftersom det verkar vara fel på honom. Han borde sagt hejdå LÅNGT innan han gör så här o låter henne tro annat. Ush ush ush!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2