• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    snitte
    ska ha betalbar då vi läger ev ner mera pengar på andra saker samt att det får ej bli fyllekajor på våran fest. OM det skulle hända ialf så rings en taxi med en strikt komentar att inget ragglandes över dansgolvet/ taffsande/stöta på fel person o ev då inte din egen partner / bråk/ ohysfsat beteende/språk är inte välkomet.

  • June20

    Fint men håller tyvärr med om att det skräpar ner som andra på den tråden sa, o man vill ju inte att något djur ska äta upp dem heller precis som med vanligtris.

    Det bästa ang ris ja sett e puffat ris :) lite komiskt men ändå ris liksom.

    Vi ska försöka fixa bubblor istl el så får vi väl köra på puffat ris.

  • June20

    Madeleene

    På listan står et 24 inkl oss själva just nu o ja vill verkligen inte ha flera där pga kostnad o vi känner inte för det, kan hända att min vännina kommer att behöva bryta no kids regeln pga ingen barnvakt om de komer från Spanien o åker hit-de känner sig inte bekvämma o lämna den/dem hos nån där el nån här pga att dem känner inte folk så nära el så e dem inte att lita på samt resten kommer på mitt bröllop. Lite jobbig situation men vi får se vart dem bor just då o om de hunnit med barn än då för de har börjat snacka om att skaffa nu.

    Vi kunde haft grymt mycket mera folk upp till 400pers säkert pga stor släkt på hans sida nere i Serbien men ja bjuder inte in "matresterna" av min släkt som finns i Finland heller. Visst dem e trevliga o j ahar träffat dem kanske 4ggr i hela mitt liv men känns konstigt eftersom dem e mera i kontakt med min mormor än "oss" o sen e visa så gammla att dem hade nog inte orkat resan men vi kan alltid skicka bröllopskort :D

    Du behöver inte bjuda "alla" man kan bjuda dem man umgås med o visa personer man tom e släkt med kan ha "förbrukat" sin rätt till visa saker o kontakt med dig. Har själv en som ja hade undvikit men tyvärr inte kan för hela hennes familj kommer, saken e att hon kan blurrta ur sig både dittan o dattan ang sig el en gäst el självaste bruden-jag! Och dååååååååå kan det bli pinit spec om hon skulle komentera nån ja berättat om som ja dateat el dylikt. Jag önskar för hennes skull hon håller klaffen anars kommer hon få en avhyvling-detta e en person som har sagt det ena o andra o har då förbrukat sina rättingheter hos mig samt nervärderat mig på flera olika sätt sen hon föddes o nu e hon 18.

    Jag hade tyvärr sagt nej till att X kommer till ens bröllop. Man kan inte neka att dem får komma in i kyrkan under en vigsel men man kan neka dem under en borlig! :P
    Vi har ialf sagt nej båda två till sådant o som tur så e vi inte så nära med våra ex ialf. Det handlar om respekt mot dig o inte om respekt mot henne hon har "fått sin tid" o hon måste respektera dig nu också ÄVEN om dem e god vänner så hon har ingen rätt att bli arg på honom om han säger nej tyvärr.

  • June20

    OJ :O låååångt de blev :) men många frågor så hehehe

  • June20

    Kan ju fråga din mamma o pappa o se vad dem tycker om det hela eftersom det är deras syskon. Om du väljer att inte bjuda visa så har du ialf stöd från dem varför du valt som du gjort.

    Själv fick ja ett ytterst fånigt förslag av min egen mamma när vi diskuterade personer man ska o inte ska bjuda men ang min vänninas bröllop. Ja fattar inte ens att hon sa det som skämt el som halvt seriöst....oavsett så var det en av dem dummaste sakerna ja nånsin hört komma ur min egen mammas munn! Där fick hon ialf ett rakt av NEJ direkt så ja tror hon förstår att det va varken roligt el att dem personena kommer på mitt framtida bröllop.
    Det handlar om visa "hon känner" men som ja bara hälsar på när jag ser dem o kanske kortare samtal av hövlighet men ej mera för ja vill inte ha med dem att göra.

  • June20

    Brud 2008
    vart bor ni i detta långa land? el kanske utomlands?

  • June20

    Snitte:
    det bara rullar på för dig med grejer nu ju! grattis :D

  • June20

    Jag tror dem flesta e på god väg med sina saker o vad dem vill ha en del e mera klara än andra fast det e god tid kvar.
    Själv e ja rätt långt fram i planerna med det praktiska o vad jag vill ha med dittan o dattan nu gäller det bara att visa företag håller vad dem lovar o ens existerar när jag väl ska gifta mig för finns tex inte dem som ska sy min klänning så går det åt ********** o ja måste hitta en sömmerska som kan sy en korsett tom! Ska väl börja boka lokal mm nu snart med så det ligger mest o "väntar" på förlovningen ska bli av o sen börjar maskinen rulla officelt också.

  • June20

    Jo vissa av oss har införskaffat ialf test papper för inbjudningarna så man kan kolla med tema på färger mm. Sen har ju en del som jag också hunnit köpa små saker som skor o sånt redan...strö ut kostnaderna.

  • June20

    Nej jag vet hur det känns på sätt o vis fast min vännina e inte ens intr av bröllop fast hon själv ska gifta sig nu i Sep hon frågar mig inget o ja får knappt veta nåt om hennes bröllop. Vet ej varför hon beteer sig så stängd för hon brukar inte göra så annars...men men...lika bra för då kan hon inte kopiera mig ialf o eftersom hon gifter sig först så hinner ja se vad hon gr så slipper ja råka kopiera henne.

    Nej vi har inte satt något datum eftersom han ska "fria" istl men tyvärr eftersom han e en klant så måste ja nog följa med o beställa min ring eftersom han säger att något lär gå fel om inte ja e med o han har en tindens at glömma saker el välja fel detaljer tex stil av texten inne i ringen...suck! trist men så får de bli. Han vill fria också o ja vill han ska göra det, båda tycker det blir mer romantikst el "riktigt" för oss ialf.
    Han skulle ha friat 14e Feb redan men eftersom han e student så fick han ej ta ut avbetalning fast han hade nästan hälften av pengarna redan i handen så han blev jätte lessen o råka avslöja allt för mig. Synd på supricen men kanske lika bra så det bli rätt sen i slutändan. Misstänker det lär hända nån gång i Aug-Sep....kanske på 1års dagen 3e Sep vem vet....

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2