• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    snitte
    varsågod :) bra att små saker kan göra små mycket hehe

    Mysan98
    man undrar vart detta ska sluta alltså, ingen vill jobba inom vårdet pga tunga lyft, vis äkelfaktor ang skötsel men man lär sig en del tycker jag ialf samt så är det en hel del stress i arbetet. Stress faktorn borde man kunna få ner oerhört genom mera anställningar men etfersom visa personer inte "har råd" pga visa andra personers "uppfattning" så lär det inte hända i år ialf tyvärr. Och många får gå arbetslös också i onödan. Dem borde skämmas allihopa!!!
    Beklagar sorgen och gratulerar till nya släktingen.

  • June20

    Nabla
    que vad kom detta ifrån? vem där, har du varit på vår tråd innan?

  • June20

    Jag tror det ÄNDA stället jag hört talas om som inte vart stressigt att jobba på med sådan vård är där min m2b har anställning, just nu e han studieledig men sommarjobbar där när han inte pluggar.
    Det enda dem gör e att hänga med pansissarna o lagar mat i lugn o ro åt dem o personalen. Sitter ute med dem o pratar med dem. Han tycker dem e rätt gryma där på hans avdelning...lite senila roliga gammlingar bara. Han har ialf turen att inte behöva slita ut tex ryggen i förtid men han har vart på sådana ställen med som vikarie längre tider så han vet hur det är med den biten o så.

    Det roligaste han berätta om var att det finns en gubbe på avd brevid som går runt o äter på allt möjligt vad han än får tag på så de får alltid vakta han extra ifrån sockerskålen o sånt.
    En natt så var dem bara 1 person på den avd och personen hörde inte at gubben vaknat o gått upp mit i natten o börjat äta i köket.
    Min m2b skulle gå över o hämta något papper hos dem o fick sådan stank av äkellukt kastad imot honom när han öppna dörren att han höll på o smälla av! hahahaha....
    Han fråga vad som hade hänt o det visade sig att gubben fått ränskita pga att han hade fått tag på VITLÖK! hade ätit hela vitlökar med skalet på o allt! En liten grej o sån tur var det inte nåt farligt ialf...
    Vad m2b sagt så händer det inte såna saker som "glömma bort nån" på deras vårdhem bara små missöden när gammlingarna inte kan tänka själva o "hinner före" personalen el att dem rammlar/halkar på golvet när nån inte står i närheten.
    Det "jobbigaste" dem har e tydligen en gammal tant som frågar efter mat hela tiden fast hon precis ätit mat o det e ju en baggis liksom.
    Nä vi får hoppas på att nån skärper sig nu i valet o inte bara säljer smör. Samt hoppas nån på personalen får en väckning där din farmor var.

  • June20

    anna&rolle
    vet ni vad ni vill ha för årstid ungefär? el stil på bröllopet tex medletid,romantiskt med rosa o vit? färgglatt med massa olika färger i stark karaktär? el ni kanske inte har det blekaste än? ;)

  • June20

    Här e en gammal lista jag hittade men alla får väl uppdatera sig om inte annat om det inte är rätt längre med datum el nic:

    Lanzara 1/3-08
    MrsNyberg2B 14/6-08
    MsNordqvist 080808...bytt? midsommar 28e?
    lillithsmamma 080808
    Bride Aug-08 080808
    June20 080808
    vilse i djungeln sommaren 2008
    Madeleene 080808
    anna&rolle 080808

  • June20

    anna&rolle
    hahaha av visa anledningar så säger ja inte längre vilka lokaler jag e intr av el vart dem ligger så "öppet" nu mera på BT. Kan hända att det poppar upp förfrågningar i en egen tråd nånstans men det e mest för "back up" planer i sånna fall. Tyvärr så e det ju fråst till kvar o vi ska nog boka lokal snart bara fr att ha klarat av det o slippa stressa sen el ifall vi inte får den vi vill ha så måste vi kolla back up listan istl o behöver mera tid då.
    Men OM vi får våra nr 1 vigsellokal OCH festlokal utan problem o sånt så kommer ja säga att mina e nog inte dem första platserna som folk väljer el ens TÄNKER på så man kan ju hoppas att alla frå den lokal dem vill ha. I värsta fall så får vi tyvärr byta datum men nu e vi så kära i det ;)

  • June20

    anna&rolle:
    bero lite på om du tex behöver hjälp med att få reda på om visa lokaler e "vettiga" att hyra el om dem beteer sig som idioter/dålig servic tex som Skansken Lejonet som har stenålders servetriser som spiler grejer på folk, maten va tråkig, lokalens toalett ligger på nedre vån o dete inte praktiskt för folk med högklackat,långa kjolar,panssionärer o dem som ev inte e så nyktra länge mer el mindre samt så e dem lite virriga o få tag på per tel tydligen. Annars e ju lokalen mycket fin o så...tar minst 40gäster o har en fet lokalhyra ovan på matpriset på över 6000kr ;) så dit ska inte vi hehehe...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2