• June20

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    Helmborn2B:
    Men de hade den i kyrkan då eller?
    Kan ni inte ha denna sångare på festen o sjunga flera låtar kanske o klämma in denna där efter vigseln istl? då har ni inte kopierat alls tycker ja samt att bröllopet är ju om 2år o nån månad....vi det laget så lägger sig "känslan" av det hela med "repetera" mera också.

  • June20

    elenita:
    nä vi har ingen låt heller direkt eftersom "våran låt" är tema låten till Fantastiska 4a filmen!! inte nån romans alls utan bara en koppling till vår första riktiga date o lite kännslor som hände just då.
    Därav ska vi ev smyga in den senare på partyt med andra icke romantiska låtar som bara e party el utfyllnads musik.
    Vi ska inte ha nån låt sjungen under vigseln heller verkar det som nu för den person vi bett sjunga en fin ballad (på rysska för han kan bara rysska o spanska) tycker det hade blivit pinsamt! :/ Så lär ju bara bli lite prat o en posei läsaning...förutom CD med brudmarschen isfl i början....suck! inte direkt vad jag hade tänkt mig precis men vi har heller inte råd med o hyra nån 2-4000krs sångare för 2låtar!
    Brudvals funderade jag på o ha Strangers in the night- Sinatra men de hänger bara i luften just nu. Vet inte om den passar ens.

  • June20

    läste just texten grundligt o ja den passade in direkt....vi visste inte alls vad som komma skulle o så PANG! inte kärlek vid första ögonkastet men släppa varan kunde vi då inte! *FLINAR*

  • June20

    Zodic:
    har du en hemsida som du säljer kläderna på el hur säljer du dem?
    isf får du gärna maila adressen eftersom man inte får göra direkt reklam på BTs websida utan betala för sig.
    FLamingjune20@hotmail.com

  • June20

    cool sida! funderar redan på o beställa, va nästan farligt ju!

  • June20

    Zodic:
    så du har bestämt dig nu för hur klänningen ska se ut? ska du sy hela själv eller?
    130 gäster inte dåligt!

  • June20

    Fick min äppelcidervinäger-piller idag. Ser konstiga ut i 2 färger...hmm lukra gör dem med rakt igenom försluten plastpåse-ja har inte ens hunnit öppna o ja känner av dem!
    hoppas det inte blir som med några vitamin tabletter ja skulle testa en gång(min mormro tyckte det skulle vara bra tydligen) men dem kom upp så fort ja svalt dem,tog bara någon min så...:/

  • June20

    jag har inte börjat med dem än för ja vet inte hur ja kommer reagera på dem eftersom min mage inte ens gillar vitamin tabletter men ska testa nu idag.

  • June20

    Jo det har jag också hört därav ska ja kolla läget :)
    Själv har jag för mig att i cambridgekuren bara inkl kaffe till frukost el något sånt samt man fick äta ägg hit o dit som protin intaget för dagen men det funkar inte riktigt för mig eftersom ja e allergisk mot ägg o dricker absolut inte kaffe(smutsigt diskvatten :P ).

  • June20

    Helmborn2B:
    aha måste blandat ihop med flygvärdinne dieten isfl...nää ja glömde att ta dem med maten o sen när ja kom på det så var det försent hahaha...imorron så!

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)