• June20

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    Nä ifs om jag bara inte kunde låta bli o tänka på vilken sekt han e med i...får en helt annan bild av honom då, men grymt fina ögon har han! ;) ;)

    Var idag på stan o shoppa lite små sakr med tärnan, tjej babbel o mat, GÖTT! Fick reda på att hon o hennes fästman har nu lämnat in en hindersprövning förra veckan! Misstänker att hon fick lite panik att ja gifter mig inna henne el nåt sådant för sist vi prata om det ville hon inte alls gifta sig eftersom han redan vart gift 3ggr innan! Fast ja e gla för hennes skull att hon ska gifta sig med. Blir väl nästa år misstänker jag om de inte gör ett panik bröllop nu i sommar, de kanske inte är så inne på att det MÅSTE vara den lokalen el ej..sen måste de ju spara lite också. Ska bli intr o se hur det blir sen, se hennes val av saker, klänning,tårta,blommor mm :D Ialf riktigt kul att kunna prata helt vilt om bröllops saker med henne nu när de ska också ha bröllop!

  • June20

    jo det gör det ifs men vet inte om hon vet om det föresten?! :/ får fråga henne el så kanske dem gör det för att kolla att allt funkar bara.....han har som sagt vart gift 3ggr innan o lite annat fram o tebax me hans papper så de kanske vill kolla öfr säkerhetens skull? dono need to ask...fast inte idag för nu sover hon nog, de har bott i Spanien i 5år så de e insatta i siesta grejen o kan inte slå bort det nu hehehe...man kan inte ringa dem mellan 14-18 typ HAHAHA

  • June20

    vad e bodycombat? inkl det spinning o sånt el vad e det som är så jobbigt? hehe

    ja ringde henne sen o det svisade sig att hon faktiskt inte hade blivit informerad om dem 4mån!! varför säger dem inte sånt åt folk när dem vill ansöka???!!! wierd!
    ialf NU vet hon o hon sa att det e lite probs me regler o en del papper som de behöver lösa bla medborgarskap hit o dit om de vill åka o jobba nån säsong i Spanien igen, mera praktiskt om de gifter sig nu isfl. Fast de ska ju inte gifta sig av den anledningen i första hand förstås d ehar ju redan 6år nu bakom sig ihop o aldrig gjort slut/pause. De lär vara ihop läääänge till gifta el ej.
    Hon vill gärna göra papprena med vittnen i rådhuset o sen spara pengar till en officel fest med lite folk senare. Eller så får de åter ansöka om det blir nästa år då....beror lite på vad papperssvaren blir o så. Det går nog bra o ja tror ja lär vara en av dem som får stå vittne-ja ska ju vara hennes tärna igentligen.

  • June20

    jo en hel del skrev ju på andra 2008 tråden o sånt så blir väl mycket fram o tillbaka antar jag annars har jag svartjobbat lite nu i en butik men ingen höjdare direkt, hjälper mig inget med AMS men ja får ialf lite mera pengar!
    Ska ev åka hem till min tärna o ta med mina brudtidningar så slipper hon köpa några själv, de kostar ju en hel del! Hon vet fortf inte om hon ska gifta sig nu när deras hindersprövning gick igenom el om dem tar det sen nästa år de ska kolla på en sak först o sen se hur dem vill ha festen.

  • June20

    Helmborn2B:
    Det är typ en presentbutik med lite grejer o sånt för inredning, smått o gott.

    Misstänker att det är precis som i påsk med att det är nästan bara Nordstan som e öppen o alla öppnar söndagstider då.
    Mig spelar det ingen roll då ja inte har jobb (inte räknat svarta då o om de inte ber mig komma dit o jobba ev).

  • June20

    Angel_87:
    Är inte thorskogs slott det stället som är så förbaskat dyrt med maten?? Jag har tidttat lite på slott o sånt utanför o ja tycker starkt minnas detta, de hade även visa regler för hur det ska serveras o dittan o dattan.

    Själv har jag vart på 2 cafén i helgen, en nära en plats där ja funderar på o ha vigseln men det visar sig att det gick inte o hyra stugcafét alls! de va väldigt snabba o stricka med svaret! nästan så ja e glad att de sa nej om de beteer sig så!!!
    Vi gick till det andra cafét o ja visa hur najs o mysigt det var där, har redan frågat om man får hyra det o catering o de säger att det går ialf. Väntar bara på mail med menyer så man vet vad allt kostar. M2B tycke om det mycket med o räksmörgåsarna vi åt där var oerhört fräha! :P

    Ang den där träffen, som sagt det spelar mig igen roll vilken dag. Så länge ja inte svart jobbar då me misstänker nej.

  • June20

    jag tror jag kan....än så länge ialf. :)
    nån annan ?

  • June20

    ja ha den låten ialf spec om den betyder så mycket för dig!

    OH shit pomfritt! ja hade helt glömt datumet! Soooooorrryyyy :(
    Jag hade nog kommit ev men jag var bjuden av min mamma at fixa en sak men sen behövde hon inte hjälp men istl blev jag bjuden att följa med på CatShow som var jätte kul eftersom jag aldrig sett så många olika kattraser nånsin förutom på bild. Har alltid velat gå på en sådan show.
    Samt efteråt så satt jag o min tärna o diskuterade hennes bröllop! jag tog med tidningar o hon kolla igenom en del o så...så lite bröllop har ja allt pratat nu idag men "på fel plats" hehehe....
    Fattar inte vi prata om det länge ju...helt bort blåst ur minnet!
    Får ta det nästa gång som sagt....:/

  • June20

    Helmborn2B:

    ush va jobbigt något vill man ju ha som är "ens egent" om inte det ena så e det det andra :/ suck!
    Jag vet hur det känns fast här är det ingen som "snor" idér utan ägarna/platserna/priserna som inte passar oss istl hela tiden verkar det som.

    Vad är det för låt som är eran då? *nyfiken i en strut* kan nog garantera att vi inte kommer ha eran på vårat bröllop för vi har nog inte samma smak/stil på våra bröllop ;) samt att vi nog inte riktigt har en egen låt igentligen :( *snyft*

  • June20

    Helmborn2B:
    Men gu så fint det hade vart om han själv sjöng den! tycker ni ska ha den ialf :)

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)